Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

Jonash87 odpad!

všechny recenze uživatele

Jéžiš, to je takt špatný už po první minutě... dal jsem ještě pár dalších (konkrétně sedm, ač uši a oči krvácely), ale tohle přece nikdo nemůže dát celý a čemukoliv z toho se zasmát.. Zlatý Nebezpečné vztahy, ten je oproti tomuhle oscarový masterpiece. A tenhle pán dost možná půjde do politiky doopravdy, to se máme na co těšit. ()

luka4615 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle vážně hodně bolelo. Nečekal jsem totiž, že žumpa Soukup TV přijde ještě s něčím horším, než je "Talk show Jiřího Ovčáčka". Nicméně Jaromírek Soukupů se pochlapil a naservíroval nám Premiéra, což je naprostý odpad všech odpadů, v němž je morální dno překonáváno s každou další vteřinou. Proč PROBOHA tak příšerný kanál až po okraj naplněný smradlavou břečkou ještě pořád existuje?! ()

Reklama

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

První sitkom a hned Premiér. ___ Ty si to představuješ jak Soukup politiku (ti odvážnější použijí oficiální anotaci Barrandova "politickou satiru"). ___ Přemýšlím nakolik žije pan Soukup v iluzi, že je českým Davidem Frostem a nakolik se jedná o precizní marketing Bannonovského střihu: kavárna ovládá čsfd, já vám to říkal, budou nás chtít zakázat jako FOX news. ___ Pan Soukup určitě zamotává hlavu i profesorům mediální tvorby, protože toto již nelze pouze zařadit do kolonky bizár u sitkomu či seriálu, toto je úplně nový formát, který bych zařadil kamsi pod politické pásmo Jaromíra Soukupa. A prosím ať pan Soukup nezůstává při zemi a rovnou přejmenuje celou stanici dle svého jména. A né pane Foldyno. Já Soukupa neporodil. ()

Melios odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tom ,čo som videl Kameňáka som si ani nepredstavoval ,že by niekto dokázal vymyslieť ešte účinejšiu sebapoškodzovaciu praktiku. No a potom prišiel Jaromír Soukup a.k.a najhoršie rozpravajúci moderátor ,šéf a teraz herec. Po seriálu Sousedé som fakt nedúfal ,že sa nájde ešte väčsie dno ,ale evidentne Soukupovi vadilo ,že ešte nemá seriál ,ktorý by mu celý patril. A tak sa rozhodol spraviť nízkrozpočtový seriál na úrovni prvého stupňa základnej školy s amatérskymi praktickými efektami a s ukradnutými zábermi. O vyjadrovaní a o slovoslede Jaromíra Soukupa tu ani hovoriť nemusím. Začiatkom roka k nám prišiel seriál Chernobyl a ten dokázal dominovať najvyššie priečky na ČSFD a teraz konečne dostal konkurenciu ,ktorá mu konkuruje ,ale na opačnej strane rebríčkov. Ak sa radi mučíte alebo radi trpíte pri pozeraní "kvalitnej" Slovenskej a Českej kinematografie ani tak neodporúčam zhliadnuť. Ja osobne som nedokázal dopozerať ani prvú epizódu. Oficiálne prehlasujem seriál Premiér ako najľahší Try Not To Laugh Challenege a zároveň ako najťahší Try Not To Kill Yourself Challenge. 0% - Som fakt zvedavý ako dlho bude trvať kým Soukupovi začne vadiť ,že s ním v seriáli je aj niekto iný a všetkých nevyhodí. ()

Mrkvič odpad!

všechny recenze uživatele

1. díl "Herci" strašný a děj vůbec žádný, ale pár vtipů docela ušlo - vrátnej, budu slibovat a Gréta. A jinak zdar hejtování z politických důvodů. Fakt kvalitní práce zdejších recenzentů, co zkouknou prvních max 40s. Kdo vydrží do času 2:30, tak si možná řekne, že občas to nějakou solidnější myšlenku má.2. díl Tak nic. Snaha byla. Bohužel jen u mě jako diváka. U tvůrců totálně vymeteno, prázdno a bez jediného náznaku humoru. Jednu hvězdičku za první díl mažu. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama