Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

LION-MR.T odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, když on si myslí, že je vtipnej, to je potom těžký no. Ale divim se, že se nepodepsal pod režii, pochybuju, že se nechal řídit podle pokynů pana režiséra. Toho lituju nejvic, protože tim si definitivně zničil jakoukoliv možnost nějaké kariéry. Ale, když tocis se Soukupem tak co cekas 😂 Kamera na křivo, Soukup si povídá většinu času sám se sebou. Kdo se ráno probudí aby se sám sobě představil a zacal říkat nahlas co bude dělat ve třetí osobě? Uz první díl kdy vytahly zaznam ze skutečného jmenování premiéra a pak nastoupi Soukop a za sebou ma kuliay ze Soudkyně Barbary a opět kamera v prdeli, osvětlení. "Já budu bojovat" a mám pocit, že se mu chces smát. A geniální vtip o blbcich ve vládě. No i nejblbejsi a nejtrapnejsi vtip se da říct aby to vypadal vtipně, ale v případě Soukupa, který díky svému egu se myslí, že se nemusí snažit, protože on je Soukup a to musí stačit. Po technické stránce prostě i kde jaké amatérské počiny vypadají o dost lépe. Jako takovi lidi vlastní televizní společnost, protože pracovat by ho nikde nemohli. Kurva na to je, že magnát a prachač, tak výprava v jeho pořadech je ubohá a tragická. Je s řidičem a ten toci do kola s volantem ale lacine vystavěná kabina vozu se nehýbe a stejně jako digitální baráky které vypadaji nebo víte co, už to seru. Si říkám jestli někdo může být fakt tak namyslenej nebo to jen hraje. ()

apokar odpad!

všechny recenze uživatele

Poctivě jsem odkoukal tři díly. Zpětně nechápu, že ještě žiju. Protože to jsou opravdu muka. Věčně ustupující voda, odklánějící se větvě s ovocem, visící balvan - nic z toho nemohlo v podsvětí Tantalovi způsobit větší utrpení. Myslím, že slova, která by přesně vystihla mé pocity z tohoto díla, ještě nebyla vymyšlena. Omlouvám se všem odpadům, které jsem dosud udělil. ()

Reklama

Splasher odpad!

všechny recenze uživatele

První sitkom a hned Premiér. ___ Ty si to představuješ jak Soukup politiku (ti odvážnější použijí oficiální anotaci Barrandova "politickou satiru"). ___ Přemýšlím nakolik žije pan Soukup v iluzi, že je českým Davidem Frostem a nakolik se jedná o precizní marketing Bannonovského střihu: kavárna ovládá čsfd, já vám to říkal, budou nás chtít zakázat jako FOX news. ___ Pan Soukup určitě zamotává hlavu i profesorům mediální tvorby, protože toto již nelze pouze zařadit do kolonky bizár u sitkomu či seriálu, toto je úplně nový formát, který bych zařadil kamsi pod politické pásmo Jaromíra Soukupa. A prosím ať pan Soukup nezůstává při zemi a rovnou přejmenuje celou stanici dle svého jména. A né pane Foldyno. Já Soukupa neporodil. ()

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí tak jednou za půl roku zběžně juknout, jakou další show si na nás Jarouš připravil, a je hned jasný, že horší už to s ním být nemůže, že jo? Ale kdepak, kdepak. Ten kluk jeden vyčuraná je tak hustej, že se vždycky zvedne ze dna a pak začne hrabat a hrabat, aby to dno posunul ještě trochu hlouběji. Co na to říct? Možná má specifický talent. Možná se nám tu prochází další Ed Wood. Nebo aspoň Tommy Wiseau. Každopádně pokud existuje peklo, tak Premiéra tam budou pořád dokola pouštět těm největším hříšníkům. Stačí první cca minuta a máte chuť si prohnat hlavu kulí. A to má tahle opičárna přes dvacet minut. Dvacet minut zjevně nepřipravenýho egocentrickýho opičáka, kterýho sem tam doplní někdo podobně zoufalej. Jardo, Jarouši, ty pí*o vypatlaná, smradlavá, tys to dokázal!!! Prase! ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Bylo by hrozně snadné si dělat srandu z téhle.... Věci, ale neudělám to, je to tak špatné, plné Jaromíra Soukupa ve spektakulárně antihereckém rozpoložení, amatérské a tupé, že to nestojí za jedinou minutu mého života navíc. On bohatě stačí fakt, že je to, ehm, pro nedostatek vhodnějšího pojmenovaní řekněme sitcom, který je natáčen před živým publikem, kde se nikdo se nesmál. Toť vše. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama