Reklama

Reklama

Premiér

(seriál)
Česko, 2019, 3 h 3 min (Minutáž: 12–26 min)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Sitcomový seriál Premiér je politická satira z prostředí vysoké politiky, který paroduje a vtipně zobrazuje jak se dělá politika, jak se chovají politici a jak kvete státní byrokracie. Fiktivní premiér na fiktivním Úřadu vlády řeší v úřadu strategické i běžné administrativní záležitosti nekompromisně a tvrdě, ale v soukromí se se stává jiným člověkem. Politické situace a řešené záležitosti jsou přizpůsobeny současnému politickému dění a aktuální problematice. Obsahem epizod jsou každodenní politické situace i diskuse o problémech a jejich nestandardní řešení. Vtipné dějové situace, rozhovory, spory a zápletky z prostředí Úřadu vlády i ze soukromí vychází ze skutečného současného politického dění a každodenních problémů politiků. (TV Barrandov)

(více)

Recenze (690)

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

ODPAD jak celej Barrandov Soukup opět dokázal, že umí opravdu všechno a hlavně tomu věří. Možná se i rád na sebe dívá a není pro něj důležitý jak výsledek vypadá. Ale je fakt, že tolik ohodnocených a okomentovaných shlédnutí za první den od premiéry nemá snad nikdo. Svým způsobem dokonale přitahuje pozornost svou trapností, tak bych se nedivil, že ho český národ do parlamentu nebo na hrad i zvolí ... prostě tak jak si zasloužíme. A nebýt přidaného smíchu, tak bych ani nevěděl, co tam k smíchu vlastně je. [ PŘÍBĚH: 0 /// SMYSL: 0 /// ATMOSFÉRA: 0 /// TEMPO: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Tak budu asi za debila !! Ale to je těžká věc.. Protože tam je těžká konkurence.." Padesát bezkonkurenčních odstínů šedi Járy Soukupa.. Těžko hodnotit sitcom, když tahle neskutečná šmíra skutečně spíš připomíná soft, akoli tohle je hodně hardcore, gay porno s onanistickými monology.. Soukup očividně sjíždí piko na lyžích, protože tohle už nelze nazvat ani obsesívní exhibicí těžce psychicky nemocného muže, tohle je regulérní volání o pomoc.. Edwoodovsky povšechně zoufalé řemeslo, nad nímž se však nedá ani pousmát.. Premiér raději nemá ani titulky, a já rozhodně nemám sílu na další epizodu.. ()

Reklama

Ištván87 odpad!

všechny recenze uživatele

Stačí tak jednou za půl roku zběžně juknout, jakou další show si na nás Jarouš připravil, a je hned jasný, že horší už to s ním být nemůže, že jo? Ale kdepak, kdepak. Ten kluk jeden vyčuraná je tak hustej, že se vždycky zvedne ze dna a pak začne hrabat a hrabat, aby to dno posunul ještě trochu hlouběji. Co na to říct? Možná má specifický talent. Možná se nám tu prochází další Ed Wood. Nebo aspoň Tommy Wiseau. Každopádně pokud existuje peklo, tak Premiéra tam budou pořád dokola pouštět těm největším hříšníkům. Stačí první cca minuta a máte chuť si prohnat hlavu kulí. A to má tahle opičárna přes dvacet minut. Dvacet minut zjevně nepřipravenýho egocentrickýho opičáka, kterýho sem tam doplní někdo podobně zoufalej. Jardo, Jarouši, ty pí*o vypatlaná, smradlavá, tys to dokázal!!! Prase! ()

Kmotr76 odpad!

všechny recenze uživatele

Sledovat v přímém přenosu rozklad osobnosti jednoho ego-maniaka se záporným hereckým talentem, z čehož se ve výsledku stává vůbec to nejhorší, co kdy lidstvo na poli televizní "zábavy" vyplodilo, je svým způsobem fascinující. Bohatý materiál pro psychiatra a masochistického fanouška bizáru, kterých je tato databáze očividně plná. What a time to be alive! PS: Pro nezaujaté hodnocení prosté kavárenské lúzy doporučuji navštívit jediný objektivní server http://csfdjs.cz/. ()

M.i.k.e odpad!

všechny recenze uživatele

během sledování jsem zestárl o 10 let,vypadaly mi vlasy,dva zuby a na chvíli jsem přestal vidět.Tohle se vymyká všem myslitelným měřítkům čehokoliv a Soukup dokázal posunout televizní tvorbu někam,kam už by si člověk myslel že to není možné.Minimálně se mu ale povedlo,že se o něm zase bude chvíli mluvit...-100% ()

Galerie (11)

Zajímavosti (7)

  • Ve scénách, kdy sedí Jaromír Soukup v autě, lze vidět, že automobil ve skutečnosti nejede po silnici, nýbrž je pouze ve studiu, protože i přesto, že řidič automobilu otáčí volantem a zatáčí, dle pozadí jede automobil stále rovně. (David7)
  • Prvý diel seriálu sledovalo cez 154 tisíc divákov. (JADIM)
  • V čase 2:30, kdy hraje Jaromír Soukup dvojroli, je vidět místo střihu, v němž se oba natáčecí obrazy překrývají. (David7)

Reklama

Reklama