Reklama

Reklama

VOD (1)

Recenze (4)

Lenka.Vilka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ano, i nová série dál rozděluje, ale já se řadím do týmu "Ty, co jsou mimo, protože se jim to líbí", a ne jenom proto, že jsem si během sledování rychle skočila vyhledat, co je to NFT, protože jediná ztratka, kterou znám je WTF (What the face). A vážně jsem se zasmála. Hodnocení je na místě. Fakt jsem se smála a bavila  :) ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bez skvělého českého dabingu to pořád není ono...ještě chvíli potrvá, než si zvyknu, ale pozitivní je, že devátá řada začíná o dost líp, než ta předchozí. Tato epka byla v pohodě, blížila se standardu pro jaký jsem si Futuramu zamiloval. Bender zavítá ke svým předkům, zbytek party plánuje loupež... . Takže spokojenost. ()

JamesSi

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Moje rodina je jako mé NFT". Uff. Jestli se dá v něčem spolehnout na současnou Futurama je to, že vezmou téma, které bylo naposledy aktuální před 2 a půl lety a naprosto polopaticky ho vysvětlí. S ohranými frky samozřejmě. A to už jsme jednu krypto epizodu měli minulou sérii. Část s Bendrem v Mexiku je o něco lepší a možná bych jí dal i 3 hvězdy. ()

Antikritik 

všechny recenze uživatele

Tak toto byl fakt otřes, nevtipná (až na jeden či dva momenty), nezajímavá matlanina o NFT tokenech. Úplně stejnou epizodu jsme dostali i minulou sérii, jen byla o bitcoinu místo NFT. Absolutně přehlédnutelní a nahraditelní vedlejší charakteři a ti hlavní taky tuto epizodu nedokázali moc zachránit. Doufám že tato série půjde po vzoru té minulé a v průběhu se zlepší. 3/10 ()

Reklama

Reklama