Reklama

Reklama

VOD (1)

Nejslavnější tvůrci hororů a známí herci vám přinášejí pět povídek plných hrůzy a černého humoru. Jejich scenáristou je Stephen King (Christine, Running Man, Poslední boj), režisérem George A. Romero (Noc oživlých mrtvol, Temná polovina) a maskér Tom Savini (Pátek třináctého) vytvořil strašidelné obludy, na které hned tak nezapomenete. (Falcon Home Video)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (152)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja poviedkové filmy nevyhľadávam ale ked už na nejaký natrafím a pozriem si ho tak dúfam že bude aspoň dobrý a tento bol taký priemer,nič výnimočné.Den otcov-Prvý príbeh je poňatý silným cynizmom a velkou dávkou irónie-3/5,Meteorit-Druhí príbeh je dost nezáživný a nudný a King tu hral totálneho paka-0/5,3 Príbeh je o podvedenom manželovi,ktorý sa pomsti ako svojej manželke tak aj jej milencovi.A roho psychopatického manžela si zahral L.Nielsen v takejto role som ho ešte nevidel ale seklo mu to.Po emocionálnej stránke najsilnejšia poviedka a ešte aj s dávkou čierneho humoru-3/5.Bedna-4Príbeh mal v sebe efektnosť a aj strašidelnosť a aj maska toho monštra bola z tých lepších.A tu ukecanú puču som chcel zabiť aj ja.-4/5Chrobáci 5.diel niekedy filmy z hmyzom možu byť dosť nechutné a táto si svoju úlohu splnila dokonale-4/5.Niektoré boli lepšie,niektoré stáli za hovno. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Creepshow je 5 povídek mistra psaného hororu Stephena Kinga ve filmové podobě George A. Romera. U těchto povídkových filmů většinou bývá problém nevyváženost jednotlivých povídek. I tady jsou sice slabší i lepší povídky ale nemůžu říct, že by byla nějaká vyloženě špatná natožpak odpadová. Nejlepšími povídkami(za mě) je hned ta první a třetí. Nejslabší povídkou je asi ta kde si zahrál sám S. King. Vyloženě mi ale nevadila. Jako celek klidně Creepshow ty 4hězdy dám. ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Romero, jeden z mých nejoblíbenějších režisérů, a King, nad jehož knihami jsem strávila nespočet hodin - od Creepshow jsem očekávala hodně a víceméně se moje očekávání splnila. Povídka první: Vtipná, místy nechutná, ne sice kdovíjak děsivá, ale roztomile pitoreskní -> 4*. Povídka druhá: Stephen King sice ani zdaleka není dobrý herec, ale ty jeho grimasy mě bavily -> 3*. Povídka třetí: Na Leslieho Nielsena jsem zvyklá spíše z komedií a proto mě překvapilo, jak dobře umí zahrát pomstychtivého, nepřejícího a veskrze zákeřného bastarda -> 5*. Povídka čtvrtá: Ta příšera působila poněkud lacině, ale příběh to naštěstí dost zachraňuje -> 4*. Povídka pátá: Nebyla jsem schopna to zkouknout celé, protože mám fóbii ze švábů, ale řekla bych, že lepší jak průměrné to nebude -> 3*. ()

fcreading 

všechny recenze uživatele

Výborné poviedky od Stephena Kinga. Romero to dobre previedol na plátno a je to vidieť. Niektoré fázy sa zachovali, je tu vidiet aj komixové prevedenie medzi jednotlivými poviedkami. Prvá poviedka ma zaujala o chlapíkovy ktorý na deň otcov vstane z hrobu, aby ochutnal svôj koláč. Zahral si tu aj Ed Harris. 80 percent, o humor tu je postarané. 2 poviedka je o farmárovi ktorému spadne pri dome meteorit, a začne sa mu vytvárat nejaké zelenie. Zahral si tu aj Stephen King. 60 Percent. 3 poviedke si zahral aj Leslie Nielsen, ktorý svoje obete zakopáva po hlavu do zeme a ked je príliv, voda ich zaplaví 80 percent. 4 poviedka je o nejakej debne, v ktorej sa skrýva príšera 90 percent. 5 poviedka a aj posledná je o hnusných šváboch 80 percent. Celkovo sa jedná o velmi kvaliné poviedky s troškou humoru režíroval George A. Romero. ()

Gorehound 

všechny recenze uživatele

Čo dodať k legende poviedkového hororu, a asi najlepšej filmovej antológii. Komiksami, iróniou a čiernym humorom skrz naskrz pretkaný masterpiece, s efektami a maskami made by Maestro Savini, parádne vypointovanými poviedkami od Kráľa. Samotný King je neskutočný v úlohe vidláka Verrilla, Nielsen netypicky v zápornej úlohe patrične "vychcaný". Šváby v poslednej poviedke naozaj zimomriavkové. A spojovák s Tomom Atkinsom a Savinim ako smetiarom klasika z najväčších. Ostatne ako celý film. A štylizované spracovanie úchvatné. ()

Galerie (86)

Zajímavosti (13)

  • V dětském pokoji v úvodní scéně visí plakát z filmu Dracula (1931). (Alfréda)
  • Místem natáčení byl Pittsburgh. (Chatterer)
  • Mramorový popelník, který hraje celkem významnou roli v prvním příběhu, se objevuje ve všech pěti povídkách. (Chatterer)

Související novinky

Creepshow znovu

Creepshow znovu

31.10.2005

V roce 1982 spojil své síly kultovní hororový režisér George A. Romero se spisovatelem a scénáristou Stephenem Kingem a dali dohromady film Creepshow. Soubor pěti hororově komediálních povídek se… (více)

Reklama

Reklama