Reklama

Reklama

VOD (1)

Skupina teenagerů závislých na technologii se dostane do offline tábora. Společná turistika v lese bez přístupu k smartphonům však nekončí tak, jak to naplánovali organizátoři. Budou muset bojovat o skutečný život s něčím, co neviděli ani v nejtemnějších koutech internetu. Tváří v tvář smrtelnému nebezpečí číhajícímu v lese, objevují skutečné přátelství, lásku a oběti. Vyjdou z toho celí nebo v krvavých kouscích? (překlad: LIVINGDEAD) (dixx)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (169)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Aj poliaci si natočili svoj Wrong Turn. ktorý i tak má k originálu dosť ďaleko. Vizáž zabijakov bola smiešna, povedal by som až trápna, niečo podobne, čo dokazovala troma, ale tuto to bolo celkom zbytočné. Nielenže je to predvídateľné, ale neponúka ani nič svojské. Všetko je tu odkopírované už od spomínaného Wrong Turnu. Gore efekty neboli až tak zlé, na Poliakov v pohode. Lenže i tak na moje obľúbené lesné vyvraždovacky nemá, to by sa museli snažiť o niečo viac. Slabé 3*. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Trochu zamrzí nevyužitý potenciál. Prvých 40 minút tam bolo všetko tak, ako má byť. Potom sa to rozhodlo, že si to na plecia zoberie každé jedno klišé podobne ladených hororových príbehov. Či už na poli charakterov - gay, tučko, silná ženská hrdinka, alebo v rámci dejových zvratov, ktoré sú skrátka hlúpučké. Od nápadu utkať sa s nepriateľom až po - vráťme sa do príšerného domu, lebo je tam mobil. Niektoré línie sú neuzatvorené - čo sa stalo s gayom v kostole a prečo sa ocitol, kde sa ocitol? Čo starý poštár? No a do toho zarátajme ešte fakt, že je tu dôraz na origin story vytrhnutý z nejakého Cčkového sci-fi. Podobnosť s Venomom čisto náhodná? Chcelo by to trošku lepšie nápady a možno nie až tak blbé postavy. ALE, typovo sú všetci obsadení dobre. Bavilo ma, sa na nich pozerať. Prostredie je využité rovnako na maximum a ako vravím - prvých 40 minút je funkčných. Nie sú to najsilnejšie tri*. Je mi jasné, že si to asi druhý krát nepozriem, ale kupodivu som pri tom netrpel tak, ako som sa obával. Za každé odhalené poprsie patrí akémukoľvek tvorcovi moja neskonalá vďačnosť. ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Hezky odsýpající vyvražďovačka, která se zuby nehty drží žánrových pravidel. Někomu to bude vadit, já se naopak bavil. Najdeš tady fakt všechno: zmutované kanibaly, partičku nerdů bez mobilů (gaye, panice, děvku a hlavně Julka - dobře radícího filmového magora), policajta blbce, slušný bodycount (8 mrtvých), gore, sex, kozy a samozřejmě nestartující auto. Trochu přes čáru je naopak doslovná citace slavnějších bratříčků (viz. spacáková scéna z Pátka třináctého VII nebo závěrečné rozpůlení z druhého Pachu krve) a ta vsuvka s meteoritem je taky zbytečná. Láska k žánru tu však leze z každýho políčka filmu a to já prostě musim ocenit. Dvojku klidně. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Aj takto zábavne sa dá v našich končinách spracovať klišé subžánrov a nebyť za plagiátorských volov. Zatiaľ čo my sa zmôžeme tak na úbohé, smrteľne vážne vykrádačky typu Trhlina, Poliaci dokážu obsadiť sympatických hercov so schopnosťou hrať, peknú čajku ktorá ukáže kozy, pohrať sa s maskami a gore, a popritom stále ukazovať, že sú si vedomí, že polský Wrong Turn nie je, ani nemôže byť myslený úplne vážne. Poprosím sequel. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Před pár lety jsem za jeden týden sjel celou sérii Pach krve s dost rozporuplnými pocity, mezi nimiž panovalo znechucení ani ne tématem jako sestupnou kvalitou a díky tomu na celou hexalogii spíše nadávám. Někde hluboko vevnitř ve mně ale stále tkví potřeba se takovému druhu hororů semtam věnovat a Netflix úplně z neznáma nadhodil díky době, ve které vznikl, ne úplně otřesného zástupce tohoto subžánru a až na nesmyslnost s původem znetvoření zdejších monster s filmem nemám žádný problém. Naopak bych se klidně kouknul na možné pokračování. [viděno na Netflixu 1.11.2020] ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Film byl natočen za 23 dní. (Delock)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno