Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cynthia Kelloggová přichází na policejní stanici, aby před detektivem Johnem Woodsem, jeho kolegyní Lindou Nealonovou a videokamerou učinila výpověď. Policie totiž objevila mrtvé tělo Jamese Urbanskiho, manžela její nejlepší kamarádky Joyce, se kterou společně pracují v salonu krásy v malém americkém městě Bayonne. Cynthia začíná své vyprávění svatbou, kdy si Joyce vzala pohledného, ale násilnického a sebestředného frajera Jamese. Od té chvíle se její manželství stalo nepřetržitou sérií domácího násilí. Časem James začal vybírat i domácí kasu a obtěžovat Cynthii. Přesto Joyce nemá odvahu z manželství utéci a požádat o rozvod. Místo toho občas prohlašuje, že ho zabije, zpočátku žertem, později, aby si ulevila. K tragickému zvratu došlo jednoho večera, kdy se obě ženy rozhodly trochu pobavit v místním lunaparku a neodbytný James se jim vecpal do auta. (TV Nova)

(více)

Recenze (39)

NinonL 

všechny recenze uživatele

Film to není žádná sláva. Demi Moore hraje obstojně, každá emoce je ale na ní příliš jasně vidět – nevím, zda to byl záměr, ale považuju se za diváka s alespoň průměrným mozkem, který nemusí hned všechno slyšet a vidět dvakrát. Bruce Willis zahrál primitivního gaunera celkem obstojně. Body dávám za to, jak skvěle film ukázal policejní manipulaci svědků při výslechu. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že tento film je celkem podhodnocený a já upřímně nevím proč. Film má atmosféru i určitou psychologii a kvalitní herecké obsazení. Je to tak trochu mysteriózní film o tajemství, které si ale pachatel do hrobu nevezme. Je to film o dvou různých verzích nešťastné události, jež se stala jednoho večera. Je to film o tom, že vše není takové, jak se zdá. Je to film o zmrdovi, co dělá své ženě ze života peklo - a to i po smrti. Je to film, který mne zaujal svou tajemnou atmosférou. ()

Reklama

Maq 

všechny recenze uživatele

Neumějí se oblékat, neumějí se chovat, nemají vzdělání, kulturu, charakter, neumějí milovat ani jasně myslet. Proletáři. Zabili dva lidi, ale není jasné, zdali to byly vraždy, ublížení na zdraví s následkem smrti, či snad přiměřená sebeobrana. Zřetelnou linku případu lze sotva vystopovat, jasno nemají především samotní pachatelé. Nezvykle realistický pohled na životy a stále přítomnou kriminalitu tohoto druhu lidí. --- Herci jsou dobří, režie možná příliš demokratická, nepevná, úsporná produkce. A scénář… ten jako by ti lidé napsali sami. Obraz mizérie, která nemá žádnou pointu. Můžete to úporně domýšlet, anebo okamžitě pustit z hlavy. Jak je komu libo. ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Když jsem tenhle film viděl poprvé, zapsal jsem si ho mezi celkem zajímavé. Jenže to mi bylo kolem 12ti a moje nárokové požadavky prezentované slovem "zajímavé" byly na minimu součastnosti. Film je poměrně nudnou hříčkou s obrázky, které sestavují jakýsi nepříliš propracovaný děj vrcholící pokusem o šokující rozuzlení. No kdyby to nechali zauzlované snad by se to ani nepoznalo. Keitel a Willis jsou mími oblíbenci ale tenhle film bych mezi jejich lepší rozhodně nezařadil. Ale pro televizi dobrý. ()

femme fatale 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprosto úžasný televizní thriller (televizní proto, že jsem si ho tak od mala zafixovala a neměla jsem nikdy tu představu bílého plátna a promítání, když jsem ho viděla) přesto nějak nechápu to nedoceněnost hereckých výkonů a scénáře...ale to není podstatné. Mě tenhle film po dlouhé době zase nadchnul a mimo jiné mě i dobře pobavil a to kvůli viditelnému pozustatku 80.let v oblečení a učesech protagonistů....díky bohu, že už jsou 80.léta pryč. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (7)

  • Režisér filmu Alan Rudolph povedal: "Nikto v skutočnosti nevedel, aký bude koniec. Pol dňa pred nakrúcaním sme sa stretli a rozhodli, aký by mal byť koniec." (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama