Reklama

Reklama

Obrazy z mládí

(seriál)
  • Jižní Korea Cheongchungirok (více)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Dva herci a jedna vizážistka se snaží prosadit ve světě, který nemá mnoho pochopení pro jejich sny a ve kterém o úspěchu často rozhoduje rodinné prostředí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

Felisr 

všechny recenze uživatele

Nejspíš jsem četla nějaký zahraniční článek, jinak nevím, proč na mě seriál působí jako částečná autobiografie Park Go-guma. I kdyby byla pravdou jen pětina, srdce mi usedá z čeho všeho se musel hrabat... Když pomineme přehnaný product placement a fakt, že dnešní Korejci (myšleno chlapi) jsou poněkud příliš závislí na šminkách, je to za plný počet. ()

Reklama

SmileSun 

všechny recenze uživatele

Zde se podařilo tvůrcům skvělým způsobem zachytit obě odvrácené tváře toho, když se chce člověk prosadit, v tomto případě v modelingu a filmovém průmyslu. Je to bohužel podle mě typický pohled dnešního světa, což v člověku asi vyvolá ještě víc melancholie. Na jedné straně je vidět, že pokud nemáte finanční nebo protekční podporu, tak je velmi těžké se prosadit a potřebujete tedy aspoň trochu toho štěstí, aby se zadařilo. Na druhé straně, pokud se vám to nakonec podaří, tak to také není vždy ideální, protože v dnešním světě se úspěch neodpouští a stačí vypustit jednu zprávu (je jedno se pravdivou) na sociální sítě a můžete mít přinejmenším velmi znepříjemněný život. Naštěstí je zde tato situace trochu vyvážená podporou rodiny a přátel. Herecké výkony Park Bo-Geum, Park So-dam i Byeon Woo-seok byly skvělé a úžasně je doplňovali i vedlejší postavy, především rodina a manažerka Sa Hye-jun a matka Won Hae-hyo. ()

Galerie (52)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama