Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Nemám rád Horory, kde malí smradi přehrávají, hrají si na bůhví co a nakonec přemůžou dospěláky (The Babysitter, Better Watch Out ...). Tohle pokračování je sice o fous lepší a "dospělejší", ale i tak jsem měl pocit, jako bych se díval na Disney Channel, který se snaží o Hororovou zábavu. Vtipy jsou tu celkem trapné, ohrané, Gore sice je, ale opakuje se stále scéna vyprsknutí krve do obličeje, občas to ani nedávalo smysl. Asi se vyplatí před filmem pořádně zhulit. Nic pro mě, ptákovina pro puberťáky. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Aj štvrtkový večer patril netflixu. Ani som nevedel že sa chystá dvojka. Jednotka bola veľmi dobrá. Niečo nové a taká hororová komédia na ktorú sa dobre pozeralo. Dvojka je podobná. Až príliš podobná. Konečne netflix pridal aj Česky dabing. To by pri novších filmoch mal ponúkať. A za to veľké plus. 4* ()

Reklama

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ještě víc ujetější než předchozí krvavé hody v baráku. Tady to lítá hlava nehlava, hektolitry krve stříkají kolem, ale minulý díl byl přeci jen o něco zábavnější. A bylo tam víc Samary Weaving. Výplach hlavy zábavný, odreagování zábavný, ale logiku v tom nehledejte. Postavičky se totiž střídavě objevují a zase mizí bez logiky věci. McG se tu definitivně urval z řetězu. 55% ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Tak nějak nevím, jsem už na podobné snímky starej, že mi to připadlo až přehnaně jakože "mladicky tvrdé a drsňácké" nebo to takové prostě je? Místy neskutečně umělé a zybtečně dlouhé, část někde koncem druhé třetiny neskutečně nezáživná. Ale jako komedie to funguje docela obstojně a Bella Thorne je pořád stejně dobře trhlá. Ani nevím, jestli mě potěšilo zaslechnout tam /mé oblíbené) Dead Kennedys, asi to není kapela na hudební doprovod k podobně laděným filmům, Solidní průměr k pobavení. 2.5* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Strašný miš maš a o dosť horšie ako jednotka, no i tak som sa celkom solídne bavil. Základný rozdiel je, že napriek všetkej splatterovskému násiliu bola jednotka relatívne koherentným coming-of-age, ktorý fungoval aj po emocionálnej stránke. Vzťah Bee-Cole-Melanie bol fantastický a uveriteľný a to napriek obskúrnemu príbehu a šialenému humoru. Dvojka je len šialená, zdrogovaná, manická variácia na tínedžerské komédie a čo je ešte horšie významne narúša tú skvelú dynamiku medzi Bee, Coleom a Melanie. Ale aj tak by som z toho chcel aspoň päťdielnu ságu. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Phoebe (Jenna Ortega) zmíní knihu „Alenka v říši divů“ od Lewis Carroll. V čase 01:03:00 zazní píseň „White Rabbit“ od skupiny Jefferson Airplane, která na příběh Alenky odkazuje. (JimmyBook)
  • Když v čase 01:03:40 Cole (Judah Lewis) s Phoebe (Jenna Ortega) vstoupí do sklepa, jsou tam rozsvícená vánoční světélka, ačkoli je nikdo nemohl zapnout. (JimmyBook)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno