Reklama

Reklama

Chůva na zabití: Krvavá královna

  • USA The Babysitter: Killer Queen (více)
Trailer

VOD (1)

Před dvěma lety Cole unikl ze spárů satanského kultu. Teď ho čeká ještě něco horšího – střední škola. A démoni z minulosti mu nepřestávají dělat ze života peklo. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvělý mix hororu a komedie. Druhý díl by nemohl být snad víc odlišnější. McG už neprolíná výborné komediální vsuvky s prvotřídním slasher hororem ale všechno jen degraduje do debilní parodie a absolutně se nesnaží o nějakou atmosféru. Ze solidního zábavného hororu se tak dvojka stala jen přiblblou komedií do které Netflix nasypal kurevsky málo peněz, takže efekty jsou opravdu příšerný a prostředí neskutečně vizuálně odpudivé, papundeklové a studiové. Kdyby se to aspoň technicky drželo jedničky, ale bolely mě z toho normálně oči. Zasmál jsem se asi 3x a ocenil jsem docela slušný konec, ale jinak o proti úžasnýmu prvnímu dílu fakt zkurvená tragédie.40%. ()

santiamén 

všechny recenze uživatele

2/10 Děsivá hovadina v tom nejhorším možném smyslu. Trapný humor a bez nápadu sakumprásk vykradený obsah jedničky, která byla taky pitomost, ale aspoň ne dvakrát převařená pitomost. Postavy se chovají naprosto nelogicky a v rozporu s předchozími událostmi prostě jen proto, že to tak scenáristi potřebovali. Není to děsivé, není to vtipné, nezabaví to, všichni herci jsou neskutečně toporní, děj to nemá, originální myšlenku to nemá, zkrátka naprostá ztráta času. ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Bohužel se jedná o zbytečné pokračování co parazituje na úspěšné jedničce. Spoilery kdo neviděl jedničku nečtěte Celá myšlenka, že všeci z jedničky přežily a těla se nenašly ještě budiž (asi se vypařila i krev dejme tomu) , ale teď přijdou hodně velké chyby kdo ji viděl ví, že tam umřelo několik policajtů ani jejich těla se nenašly a navíc předtím než zemřeli měly hlášení, že jsou v Coleově domě tak, že oni tam podle dvojky šly a zmizely a dva roky nikomu nechyběly? Další věc Dee tam v tu noc měla hlídání umřela (zmizela) a rodičům Coleho případně policajtům co to vyšetřovaly to nepřišlo divné ani ji nikdo nehledal? Ani ten konec nedává smysl jelikož ten plán je vyloženě na náhodu a spoléhá na to, že někdo zasune do určité doby navíc s holkou co je od začátku divná. Nové postavy jsou tragické (celá ta nová parta co ho honila měla potenciál bohužel se to zmohla na přizdisráče) a nejhorší je humor (Coleův táta a Melanin táta) 60 procent ()

Praxis 

všechny recenze uživatele

Ještě víc ujetější než předchozí krvavé hody v baráku. Tady to lítá hlava nehlava, hektolitry krve stříkají kolem, ale minulý díl byl přeci jen o něco zábavnější. A bylo tam víc Samary Weaving. Výplach hlavy zábavný, odreagování zábavný, ale logiku v tom nehledejte. Postavičky se totiž střídavě objevují a zase mizí bez logiky věci. McG se tu definitivně urval z řetězu. 55% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Do jedničky jsem šel prakticky naslepo aniž bych tušil o co půjde a tak mě celkem mile překvapila. Ve dvojce je kouzlo jedničky nenávratně pryč. I tak ale druhej díl považuju za celkem ucházející zábavu, která se sem tam vytasí s povedeným forém, scénou či narážkou. Občas přijde i nějaká ta krvavější scéna. Jednoduše řečeno - průměr kterej nejspíš neurazí ale ani nenadchne. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v Kalifornii, konkrétně v Los Angeles, Burbanku a v El Segundo High School ve stejnojmenném městě. Natáčelo se od 14. října do 24. listopadu 2019. (noelcoward73)

Reklama

Reklama