Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Abbie, zklamaná svými předchozými známostmi, se zaptlete se svým homosexoálním přítelem. A jelikož její biologické hodiny tikají, nezbývá jí než udělat příští správnou věc... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (67)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

V tomhle filmu na sebe působí dvě rozličné síly a stejně tak v mém hodnocení. První je báječný Rupert Everett, který celý film drží a naštěstí téměř nesleze z obrazovky. Naopak Madonna, která je pro mě spíš tanečnicí a striptérkou, sem vůbec nepasuje, opravdu, opravdu hraje špatně.Dějově film nijak nevybočuje z hollywoodského průměru. Nakonec tedy převážil aspoň malinko dojem z báječného Ruperta Everetta a tak tedy 5/10. A Benjamina Bratta teda taky nemusím... ()

Lencha 

všechny recenze uživatele

Myslím, že tohle nebylo vůbec špatný. Téma zajímavý...filmy o homosexuálech moc nemusím (nemám nic proti homosexuálům, ale nemusím s nima prostě prožívat jejich vztahy na plátně), ale tady byl ten pohled na homosexualitu v kombinaci s láskou k synovi. Ano, i když se pak zjistí, že vlastně není biologickým otcem, tak to nic nemění na tom, že je OTCEM toho malýho klučiny. Madonna se zhostila téhle role podle mě dobře (viděla jsem ji v jiných filmech a tam nestála za nic), Rupert jak jinak než výbornej, Benjamin mi přišel ve filmu jako hodně vedlejší postava a Michael Vartan - můj oblíbenec, i když tady si skoro ani neškrtl, takže jeho nemá ani cenu hodnotit :-) Takže já dávám lepší 3 hvězdy ;-) ()

Reklama

dogma97 

všechny recenze uživatele

V průběhu první části filmu, která je jak uklohněná podle brožované Kuchařky mladého scénáristy (kapitola Romantická komedie levně a rychle) jsem už už sahal po ovladači. Část po narození Sama, vážná a zdánlivě méně zábavná, tento film vyloženě zachraňuje. Situace kolem sporu o rodičovská práva je opravdu zajímavá a do určité míry i uvěřitelná. 50% ()

mata77 

všechny recenze uživatele

Jednoznačne môžem povedať, že film zachraňuje charizmatický Rupert Everett a Madona mi tam viac prekážala, ako bavila. Veľmi som sa nasmiala na spôsobe, akým ju zaberala kamera a ako bola nasvietená/nenasvietená do dvoch tretín tváre. Žeby vrásky na čele? Každopádne, kôli tejto skutočnosti mi niekedy unikali celé dialógy, pretože som nedokázala hypnotizovane odtrhnúť oči od jej tmavého čela. ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Neustále příšerně patetickým způsobem nasvícený obličej Madonny i Everetta :D :D Když jsem si toho všimla podruhé, řekla jsem si, že je to "náhoda", když to ale bylo téměř v každé scéně - řekla jsem si, že režisér byl asi nalitý :D Madonny stejný účest po dobu cca 8mi let, její nestárnoucí obličej a "trapné" zpomalené scény - byla jsem ráda, že jsem ten film dokoukala. Ruperta Everetta v rolích gayů miluju :) A byl tam, jak tu již zaznělo - výjimečně po celou dobu filmu :D :D Tahanice o dítě, Madonny tělo, které ale nechce ukázat v plavkách - raději si vezme velice asexuální model a Benjamin Bratt, který by mohl odhalit ale více...Je to patlanice, utahaný, ukecaný a nudný :D ()

Galerie (32)

Zajímavosti (9)

  • Labrador Moise, který se objeví ve filmu, patří Rupertu Everettovi. (Avalon820)
  • Madonnina postava neměla být původně učitelkou jogy, ale plavání, což Madonna odmítla hrát, aby si nepoškodila vlasy, a navrhla jogu, kterou se sama intenzivně zabývá. (contrastic)
  • Madonna nosila při natáčení umělý zub, aby zakryla mezírku mezi svými vlastními předními zuby. (contrastic)

Reklama

Reklama