Reklama

Reklama

Chůva k pohledání

(seriál)
  • USA The Nanny (více)
USA, (1993–1999), 54 h 23 min (Minutáž: 22–45 min)

Hrají:

Fran Drescher, Charles Shaughnessy, Daniel Davis, Lauren Lane, Nicholle Tom, Benjamin Salisbury, Madeline Zima, Renée Taylor, Rachel Chagall (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(145)

Obsahy(1)

Fran Fineová, přitažlivé, i když už ne právě nejmladší židovské děvče z Queensu, se stane chůvou v domě bohatého vdovce se třemi dětmi, divadelního producenta Maxe Sheffielda. Díky svému vřelému srdci i netradičním názorům na výchovu si ji brzy oblíbí děti, Maxwell i správce domácnosti komorník Niles, který veškeré dění sleduje s nadhledem. Pouze nedokáže skrývat antipatie vůči Maxwellově obchodní partnerce C. C. Babcockové... (TV Nova)

(více)

Recenze (421)

kukentipla 

všechny recenze uživatele

O čem to je? Rádoby vtipná (trapná a krajně nesympatická) chůva, se má starat o tři roztomilé dětičky (parchynty, které by skopal do krychličky i papež). Mezitím flirtuje s jejich pohledným (senilním) tatínkem. Navíc se tam motá bonmoty (Miloš Zeman byl, proti němu světová extratřída) hýřící sluha. Co já NATO? Trapný až a na půdu a ještě o nějaký ten metříček výše. Všechny postavy jsou neskutečně nesympatické, vtipy k uzoufání nudné, v lepším případě krajně nepovedené. Brekeke tohle ne-e. ()

MM11 

všechny recenze uživatele

Rozhodně znám lepší projekty s nahraným smíchem, než tohle. Ono, tady je opravdu ten "smíchomat" zapotřebí, jelikož já ve své zabedněnosti příliš nepochopil čemu se zasmát. Ještě, že mi to ten přístroj vysvětlil, ale další rýpanec, mně ty scény dvakrát vtipné nepřijdou... Zajímalo by mně, jakou roli tady hraje ten zatraceně levně vypadající zevnějšek a zuřivě přehrávající hlavní postavy. To je na mně prostě moc...umělecký! ()

Reklama

R´Hell 

všechny recenze uživatele

Já nemám moc v lásce bláznivé americké sitcomy. Stejně jsem přistupovala k Chůvě k pohledání. Ale chyba! Chůva je docela zábavná, optimistická... A chytla mě. Nevím, jak to udělala, ale dívám se na ni ráda. Kdybych měla být zcela objektivní, nemohla bych seriál ohodnotit 4*, protože takových kvalit zkrátka nedosahuje. Ale tohle je zcela subjektivní hodnocení, a proto ho nechám tak, jak je. ()

AIMÉE 

všechny recenze uživatele

Tak hrozný sitcom to zase není. Sice to nedosahuje takových kvalit jako tady např. zmíněných "Bundovic rodině" aj. podobným seriálům, ale já se aspoň trochu pobavila snad u každého dílu. Gagům chůvy Fran dost zřídka, zato sluha Niles a jeho neúprosný sarkasmus, obvzvlášť vedoucí k neurotické slečně CC Babcock, mě dostával do kolen. Nebo Franina matka byla taky speciálně zábavná. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál teda fakt nemůžu. A nemůžu si pomoct. Fran Fine mě nehorázně vytáčí a to nejen svým "krásným" hlasem. Být její zaměstnavatel, dávno bych jí omlátila hlavu o zeď a propustila. Vidět jeden díl každý den, je naprostá sebevražda, kdo to dokáže, je mistr. Mě stačí jeden týdně a už je mi nevolno. 2* za někdy dost výborné hádky mezi Slečnou Blbkok a sluhou. ()

Galerie (228)

Zajímavosti (123)

  • Producenti chtěli, aby hlavní postava Fran byla Italo-Američanka, nicméně Drescher si přála, aby původ její postavy byl židovský. Nakonec tedy postava Val Toriello dostala italsko-americký původ, přičemž její představitelka Rachel Chagall je ve skutečnosti Židovka. (HappySmile)
  • Když se studio rozhodlo ukončit natáčení seriálu, několik epizod zpřístupnilo na internetu. (HappySmile)
  • Pes Vořech (Chester v originále), kterého v seriálu vlastní CC Babcock patří ve skutečnosti herečce Fran Drescher (Fran Fine). (kamisu)

Související novinky

Zemřel americký herec Robert Vaughn

Zemřel americký herec Robert Vaughn

12.11.2016

Poslední ze Sedmi statečných se odebral na věčnost. Robert Vaughn, jehož minulostí trýzněný Lee se navždy zapsal do westernové historie, nás včera opustil ve věku 83 let. Ačkoliv ho znáte z řady… (více)

Reklama

Reklama