Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Podle mě to nemá žádný hlubší význam, který jsem v Ano, Šéfe spatřoval. Možná je to taky dobou, kdy už dneska je námět stále stejný... jen zde efekt přestavění putyky je spíše senzace, než-li zlepšování lidí a učení sebezdokonalení. Na závěr ve mě zlepšená hospoda nevyvolává pocit toho, že se tam dopracovali, ale že je do toho natlačili a tomu prostě nelze za 24 hodin věřit. ()

sator 

všechny recenze uživatele

Jednak je Zdeněk Pohlreich zábavný jednak je to velký dar hospodě a jednak mě zajímá psychologie lidí... 1. díl: Velmi vlídný, ve dvojce velmi přitlačil...*** 2. díl: Já se bavil :-)***. 3. díl: Prima restaurace-vražedný ceny a menu. 4. díl: Pohlreich léčí vztahy... ()

Reklama

Honzek 

všechny recenze uživatele

No už mě z těch keců tady kolem bolí břicho od smíchu, tak si dovolím něco přihodit do kotle. Pořad je točen tak, že je na místě štáb který dělá že točí něco úplně jiného, rozestaví kamery a točí chod restaurace aniž by to někoho trklo (pojem skrytá kamera pak nemusí nutně znamenat "schovaná"). Mezitím přijede Zdenda, kterého začnou natáčet (spolu s chodem restaurace, kuchyně, hosty, atd.). Jakmile se Zdenál odhalí, štáb se odhalí taky a začne natáčet regulérního Superšéfa. Proto to celé může působit jako fraška, je to jednoduché a pokud se člověk nezamyslí prostě hodí odpad a jde do prdele. Abych nezapomenul, svou roli tam samozřejmě hraje také střih mezi fake štábem a Šéfoštábem. Netuším proč by se měl Zdeněk převlékat a marnit tak svůj čas aby vypadal jako debil kdyby tam prostě mohl napochodovat. Reakce personálu a lidí kolem by museli být opravdu výtečné herecké výkony kdyby o celé věci věděli (zvláště u dílu kde je šéf převlečen za starou bábu, tam by se všichni museli na počkání nahned smát, speciálně servírka která ho obsluhovala). Stačí sledovat jejich chování před a po odhalení a věřte mi, tak dobří herci nejsou. Samozřejmě tam musí existovat dohoda o tom že pustěj do éteru tu špínu z kuchyně a chodu hospody výměnou za to že jim poladí prostory. Sleduji tento formát několik sérií od Gordona kde je vše výše napsané vysvětleno a Prima dělá přesnou kopii. Jen mě udivuje kolik lidí píše že je vše předem domluvené, že to je fake atd. aniž by se byť maličko zamysleli nebo sledovali dění. Holt se tento pořad nehodí pro ČR. Škoda. ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

No sorry... proč to dělá něco, co to není. Nahraná sračka. I opici dojde, že všechny záběry "před" odmaskováním jsou jen blbej komparz. Nebo by si opravdu nikdo nevšiml kamer pobíhajících všude kolem? Tak ksakru, ať tam dají realné záběry, pokud nějáké z těch "skrytých" kamer mají -_- Polreichu, jak jsem tě měl rád, tímto jsi totálně klesnul -_- --->5% ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

Podobný pořad už několik let sleduji na polské televizi TVN - Kuchenne Rewolucje, kde Magda Gessler přijede do restaurace, zhodnotí jídlo. Když je hnusné, křičí a házi talířem. Pak jde zkontrolovat čistotu a vždycky řve, ale tak, že se zaměstnanci rozbrečí. Pohlreich pustil zaměstnancům špínu na videu a ti se smáli. Magda v PL je naučí vařit, přestaví jim restauraci, pozve bandu lidí na degustaci, ale hlavně, zhruba za měsíc se v restauraci opět objeví a všechny jídla jim zhodnotí. Na konci řekne, zda restauraci doporučuje, či nikoliv. A to je to největší napětí! V Superšéfu, si sekundové hodnocení natočili sami majitelé a ke všemu, se to objevilo jen jako součást titulků na konci. Prostě je to ODVAR a NUDA! ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama