Reklama

Reklama

Superšéf 24 hodin do pekla a zpět

(pořad)
Rozhovor
Reality-TV
Česko, 2020, 4x55 min

Obsahy(1)

Zdeněk Pohlreich se vrací ve velkém stylu! Zdeněk během neuvěřitelných 24 hodin podává pomocnou ruku restauracím, které už neví, kudy kam. Vyvede Zdeněk žalostný podnik doslova z pekla? (TV Prima)

Videa (1)

Rozhovor

Recenze (113)

bufanda8 

všechny recenze uživatele

Ti Američani mi k tomuhle formátu tak nějak víc sedí, dokážou prostě přehnaně reagovat snad úplně na všechno... To u nás moc nefrčí, česká verze vypadá zatím tak nějak nepodařeně... Není zde prostor pro tolik vtipů, dramaturgie je naplánovaná snad do posledního detailu, ze střihu má člověk epileptický záchvat... Škoda, že se nezakoupila licence na Hell's kitchen alespoň, když MasterChefa už má NOVA. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Legendární Ano šéfe! se vyčerpalo včetně svého moderátora, kterého už unavovalo řešit několik dní v týdnu jednu zoufalou restauraci a pak se do ní vracet, ale přesto ho samotné zachraňování podniků bavilo, tak vznikl pořad Superšéf, který celou akci pro Zdendu zminimalizuje na 24 hodin a zbytek zařídí podpůrný tým od designerů, marketérů, dalších dvou šéfkuchařů a dělnickou rotu plus jeden kamion jako pojizdná kuchyně. Je to dražší, svižnější, modernější a já se dokázal pobavit, ale člověk musí přivřít oko nad komedií, že se Zděněk převléká inkognito a všichni se tváří, že je to přepadovka se skrytými kamerami ikdyž tam běhají kameramani ,a všichni mají mikroporty a jako zázrakem mají zaměstnanci uprostřed směny čas příštích 24 hodin se náhodně věnovat záchraně restaurace. Když člověk potlačí logiku, tak se mu dostane solidní show, která čtyři díly snese, nejlepší byl E01, ale E04 už byla opakující se věc s bandou zoufalců. ()

Reklama

rublik05 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na návrt šéfa v roli, která ho proslavila a která mu nejvíc sedí. Bohužel po atmosféře Ano, šéfe! zde není ani památka, nový koncept je více gastronomicky profesionální, divácky však méně přitažlivý, zrychlené tempo prakticky všeho mi vůbec nesedlo a chyběly mi i legendární hlášky a humor. Vlastně by se dalo i říct, že nový koncept je nudnější, neosobní a na oko až moc umělý. Velké zklamání. 5/10. ()

Phantasma 

všechny recenze uživatele

Do jaké míry je vše nahrané a domluvené nevím, ale když pominu to divadlo v úvodu, tak je to důstojné pokračování Ano, šéfe. Stejní lidé děají stejné chyby a působí to stejně zoufale zpočátku. Zdenda je sympaťák, mám ho rád a jsem rád za jeho návrat před kamery - byť jen na 4 díly, ale tohle nijak nezklamalo. ()

Skuby47 

všechny recenze uživatele

Tento formát silně připomíná pořad Jak se staví sen. Není mi jasné, proč je tam ten časový limit 24 hodin. Klidně to mohlo mít alespoň týden, protože naučit personál, který nikdy nebyl v Itálii, vařit italskou kuchyni se nedá stihnout za jeden den. Je zřejmé, že s vedoucím muselo být natáčení předem domluvené, tak proč ta maškaráda. Nejvíc mi na Pohlreichových kuchyňských exkurzích vadí ta špína v restauračních kuchyních. Pokud by to ukázal v televizi a nechal tak, už by mě tam nikdy nikdo jako hosta nedostal. Pracovala jsem v hotelové škole a v naší školní kuchyni by se po směně jak se říká dalo jíst i ze země, tak je to tam nablýskané. Dokonce i strávníci, kteří si berou jídlo sebou domů, musejí mít vzorně čisté ešusy. Je dobře, že takové pořady vznikají, ale není třeba obelhávat diváky falešnou show. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • „Superšéf je živější, má rychlý střih. Je to takový lehce hektičtější, ale divácky zajímavější,“ uvedl Zdeněk Pohlreich. (SONY_)

Reklama

Reklama