Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Vanessa Lacheyovi pořádají sociální experiment. Nezadaní muži a ženy při něm hledají lásku a zasnoubí se, ještě než se osobně setkají. (Netflix)

Recenze (71)

Toka 

všechny recenze uživatele

Love is Blind je samozřejmě maximálně řízená produkcí a ve své podstatě je to fake – a to i na poměry reality show. Premisa, kdy se lidé do sebe zamilují, aniž by se viděli, je sice krásná, ale pro jistotu tam produkce nastrčila objektivně pěkný účastníky. Drtivá většina z nich by se klidně mohla živit modelingem. A jeslti ještě jednou uslyším slovní spojení "emotional connection", tak ruším předplatný na Netflixu. ()

Chen 

všechny recenze uživatele

Pominu neustálé upozorňování na to, že jde o velký experiment, což je samozřejmě jen tvrzení, které má pomoci tomu, abyste se nestyděli za to, že sledujete reality show, u které doufáte, že se někdo pohádá nebo rozejde. Poté, co jsem dokoukal první řady The Circle a Too Love to Handle, jsem vyzkoušel Láska je slepá a musím se přiznat, že mi chvíli trvalo, než jsem tomu přišel na chuť (epizody z Mexika mi přišly vysloveně nudné), ale nakonec nelituji, protože ve finále to nabralo hodně velké obrátky. Mimochodem, chtěl bych dělat moderátora, manželé Lacheyovi se tedy moc nenadřeli. ()

Reklama

Ayush 

všechny recenze uživatele

Trhák to sice není, ale sociální experiment je to prvotřídní. Kam se hrabou Růžovky a podobné série, které žádný výstup nepřinášejí. Bylo moc zajímavé sledovat povahy a chování a porovnávat to pak s vlastními zkušenostmi třeba z online seznamek. Ve výsledku se mi zdá, že je jedno, jestli se lidi nejdřív vidí, nebo slyší; zamilovat se je možné a šance na úspěch/že to totálně vybouchne je úplně stejná. ()

Tereza_T 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí dodatečných dílů vydaných po dvou letech jsem si, pro zachování rovnováhy vesmíru, musela osvěžit pár dílu Tiger Kinga. Což mě tak dovádí k myšlence, že by další sérii Love is Blind měli udělat jako redneck verzi, rozhodně by ušetřili na třpytkách. Každopádně dodatečný díly jsou třešničkou na dortu, kterou tahle reality show rozhodně potřebovala. I přesto, že jsme se nedozvěděli vůbec nic nového než to, že Cameron a Lauren jsou snem každého z nás, Jessica by měla vyhledat odbornou pomoc a Damian je prvotřídní blbec to rozhodně stojí za shlédnutí už jen pro ten Jessicky výraz při sledování videa Amber a Barnetta. Love is Blind se vyznačuje nejednou drama queen, nejedním blbcem a mezitím co vám jsou servírovány hádky, podrazy a zmítáte se v propastech mezilidských vztahů se ještě dojmete nad láskou dvou šťastlivců. Účel reality show splněn. ()

selviskhed 

všechny recenze uživatele

Angela Saini napsala celou knížku o tom, že neexistuje nic jako ženský mozek. Pokud ale ženský mozek neexistuje, tak co má v lebce Jessica? V podstatě jsou to Manželské etudy, ale úplně naruby. V prvním díle jsem si nejvíce oblíbil Barnetta (jako každý), od druhého dílu jsem ale začal mít nejraději Damiana a pak ho měl s každým dílem raději a raději. Ten certifikovaný královský okamžik, když před oltářem zpatroloval tu instathotku byl jen třešničkou na dortu. Absolutní Chad. [x] ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama