Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (158)

Anderas 

všechny recenze uživatele

Ničím výrazným mě film sice neohromil, na druhou stranu ale ani neurazil. Pár světlých momentů se najde vždy, místy velmi napínavé no a herecké výkony také nejsou z nejhorších, nejvíce bych vyzdvihl asi představitele malého chlapce, který se nemusel přetvařovat, aby hrál tak jak bylo třeba. No a konec je pochopitelně staré klišé, nicméně na lepší průměr to stačí úplně. ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

Příběh malého kluka, který se stane svědkem v procesu z mafií. Děj je chvílemi i příjemně vtipný, ale ten kluk na mě působil maličko rozežraně a člověk by mu občas jednu výchovnou flákl, jak byl sympatickej. Jinak děj je dostatečně chytlavý a zajímavý, jen u mě to víc jak průměrné není. Viděno v rámci Seznamte se s .../John Grisham ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $45miliónovTržby USA $92,115,211Tržby Celosvetovo $117,615,211Joel Schumacher vždy vedel točiť zaujímavé thrillery a tento je tiež jeden z tých vydarených, len škoda že plejádu známejších hercov rázne prebije svojím umením mladý Brad Renfro(fakt bol veľký talent), len ako tak mu stíha Susan Sarandon, Tommy Lee Jones či Will Patton tu len vyznejú ako stále sa usmievajúce krovie, čo moc na vierohodnosti vypätého deja nepomáha... ale aj tak slušný priemer z niekoľkými silnými momentkami. /65%/ ()

Madison 

všechny recenze uživatele

Grishamovky mám rada, no filmovým spracovaniam som okrem Klienta ešte nedokázala prísť na chuť. V tomto právnickom thrileri je hneď niekoľko logických chýb, no napriek tomu mu nechýba hojná dávka napätia a skvelých hereckých výkonov. Prichytila som sa pritom, ako som bola naštvaná na toho malého chlapca, ktorý si parkrát zbytočne vyrobil problémy a občas mala dojem, že zvíťazí tá ,,nesprávna strana". Ale to je celý Grisham. A tomu pocitu, že nejaký gangster ,,sa chytil do pasce" a prehráva na plnej čiare, sa len ťažko odoláva. ()

prezdivaka 

všechny recenze uživatele

Tak to byla telenovela. Nejprve nesmyslné chování dělí, z nichž se ten starší dokonce vrátí na místo činu. Pak už je to jen řetězec kýčů a nesmyslů. Advokátka, hájí 11 letého kluka za 1 dolar. On jí vesměs nadává a sekýruje, ale to jí nevadí, za takový honorář... Je to rozvedená alkoholička a doma pláče nad botičkou své dcerky, kterou nemá ve vlastní péči. Kluk pochopitelně musel utéct z nemocnice, aby po něm mohli jít mafiáni. Kluk zná? zpaměti? telefonní číslo své advokátky. Dojde na trapnou honičku v nemocnici a se svou advokátkou přemůžou i několik ozbrojených mafiánů. Soudce musí být černoch... Proboha v kolika am. filmech to je. Člověk má pocit, že je to jejich nejoblíbenější povolání. Vše samozřejmě dobře dopadne, na poslední chvíli. Oni dostanou novou identitu, peníze atd. (jsou nemajetní bezdomovci) a slíbenou novou práci. Co na tom, že matka zřejmě umí jen šlapat? Žijí šťastně až do smrti... Bylo to profesionálně natočené a Susan ani Tommy asi za ten debilní scénář nemohli, proto 2 hvězdičky. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Dianne Sway (Mary-Louise Parker) ve filmu uvedla, že jí je 27 let. Její představitelce přitom bylo přesně 30 let. (KajusaK)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama