Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté co je svědkem sebevraždy právníka mafiánů, přijme 11letý chlapec pomoc soucitné mladé právničky, která je odhodlaná chránit jeho i celou jeho rodinu a zajistit, že bude právu učiněno za dost. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (156)

Othello 

všechny recenze uživatele

Klučičí dobrodružství v dospělém světě právníků, mafiánů, soukromých oček, proradných fízlů a slizkých mafošů. Je-li celý koncept příběhu postavený na tom, jak desetiletý hloupý Honza přelstí všechny chytráky, jen těžko by jej šlo realizovat bez toho, aby se všichni dospělí chovali jak naprostí idioti. A toho rozhodně nebyl nikdy schopný Schumacher se svojí foglarovskou (notch notch wink wink) slabostí pro odvážné mládežníky na okraji společnosti. ()

Estrecha 

všechny recenze uživatele

Kdybych hodnotil pouze příběh a potenciál, o tenhle film by se rvalo 4 a 5 hvězdiček, kdo si ho vloží do svého portfolia...Ale to bohužel nehodnotím. Herecké výkony otřesné a snaha o nadopování příběh emocemi, jak právnička běhá za 11ti letým klukem jak pejsek je děsivé... Rád bych řekl, že bych to zhlédnul znovu (tzn. min. 3 hvězdičky), ale vždy se mi vyjeví konkrétní scény a nikoliv, nechci. ()

Reklama

Zemi11 

všechny recenze uživatele

Miluju tříleté hrdiny s náušničkou, kteří jsou psychicky odolnější než parta agentů vyškolená v FBI. Sám jsem si občas krupnul, a to jsem byl s nebojácným synkem spojen jen přes TELEmost. On tam byl fyzicky a ničeho se nebál. Svědčil dokonce proti T.L.Jonesovi. Kvituji. Lidé, kteří jdete do boje proti největším hvězdám, +420 733 195 348 je k dispozici 24 hodin denně. Vím, začátky jsou těžké, ale jsem tu pro vás. ()

Radko 

všechny recenze uživatele

Popová limonáda. Cieľom malinovky je obhájiť prácu federálnych agentov a volených prokurátorov v USA. To sú tí veledôležití vyšetrovatelia v oblekoch a slnečných brýľoch. Vždy sa tvária tak husto. Obklopení skupinou pritakávačov a služobných psov. Tí zas ochotne vrčia. Na príkaz bossa olizujú akékoľvek hovno či vybehnú na hocijakého nevinného. Zhusta sa vyskytujú v hollywoodskej kinematografii. Tiahnu sa ňou ako smrad, hypnotizujúci divákom štýlom: "No, do mindže, tí sú drsní! A bojujú proti zločinu!". Tu sa snažia dolapiť zmrda a vraha v jednom. Ten je aj so svojimi výčinmi provizórne krytý akýmsi mafošskýcm polobohom. Svedkom priznania, ktoré by zmrda dostalo za mreže, je chlapec. Jeho mladší brat, tiež prítomný pri udalosti, dostal posttraumatický šok. Leží na psychine a cmúľa si palec. Peripetie okolo malého hrdinu a jeho rodiny v nezávideniahodnej sociálnej a životnej situácii sú vykreslené fajn. Svedectvo bolo tak veledôležité, až dopomohlo k odhaleniu zločinu. Škoda záveru, kde sa všetko nesie v znamení dokonalej práce policajtov, ochotných vždy pomôcť a zabezpečiť snívanie amerického sna všetkým svedkom zločinov a ich rodinám. USA polícia je jednoducho raj na Zemi. Ak ju poslúchate, ak sa jej podvolíte. A samotní agenti a prokurátori nie sú len drsné vypočúvacie stroje, čo majú svoje zdroje! Majú, milé a vážené dámy a milí páni, oni títo fízli presúvajúci sa Amerikou na súkromných lietadlách mirnix-dirnix, oni majú aj CITY, CITY. A nie bohvieaké. Zaľúbia sa do exhipisáčky a exalkáčky v jednom, dnes abstinujúcej advokátky. Ach a och. ()

Lynn 

všechny recenze uživatele

Herecké obsazení je vynikající (Brad Renfro, Susan Sarandon zejména...), příběh je napínavý, jenže: poslední část filmu, kdy se hlavní hrdinové vydávájí po stopě na vlastní pěst je už vysloveně přestřelená. Nemluvě o tom, že stačilo požádat o zařazení do programu ochrany svědků už na začátku a bylo by po problému... No, ale to by nebylo o čem psát (Grisham) a na co koukat (Schumacher) :-) Prostě docela fajn běžný thriller - možná před těmi 15 lety byl fakt bomba. No dneska pořád dobrý průměr. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • V tomto filmu debutoval Brad Renfro. (Pumiiix)
  • Dávkovač cukríkov PEZ v podobe Elvisa Presleyho bol oddelením rekvizít navrhnutý špeciálne pre film. (m.a.t.o.)
  • V dobe natáčania bol Brad Renfro zapojený do projektu DARE (vzdelávací projekt proti drogám a alkoholu). Paradoxom je, že Renfro bol potom niekoľkokrát pred svojou smrťou zatknutý a odsúdený za držanie drog. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama