Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bezstarostnému Ryanovi jednoho dne zazvoní telefon, v němž ho neznámá žena prosí o pomoc. Byla údajně unesena, jmenuje se Jessica a jen náhodou se jí podařilo zprovoznit rozbitý telefon. I když je nejdřív Ryan na pochybách, díky telefonu slyší, jak únosci Jessicu bijí. Chystají se zbít i jejího syna, a to se už Ryan rozhodne jednat. Na policii dojde ke rvačce a místní šerifové na něj nemají čas, a tak se rozhodne jednat sám. Sebere auto bezpečnostní služby a únosce pronásleduje. Kvůli baterii v telefonu je však ztratí. Podaří se mu ale zjistit, že únosci se vydali na letiště pro manžela Jessiky, a rozhodne se jejich plán dalšího únosu zmařit. Ryan navíc odhalí i další tajemství - záznam na videokameře, kde se policisté dopouštějí vraždy. Brzy tedy pochopí, že stojí proti zkorumpovaným strážcům zákona... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Scénarista Telefonní budky nám poněkud zrecykloval svůj předchozí nápad a rutinér Ellis ho zpracoval. Spousta nehorázných klišé, nijaké herecké výkony a antisympatický hlavní hrdina dělají z tohoto snímku skutečně nudnou záležitost. Bohužel ani tradičně výtečný Macy či obyvykle "cool" Statham nemají šanci snímek odtáhnout na svých bedrech, jelikož i oni se zde topí ve vodách průměrnosti. Nezajímavý snímek, který nic nového nepřináší a i to stokrát viděné nabízí ve formě horší než-li konkurence. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Něco tak přervaného nesmysly a logickými peckami, jako je CELLULAR, jsem v "áčkové" kinematografii už hodně dlouho neviděl. Ke všemu tu ještě hraje Kim Basinger! Nevěřím že ta holka měla slabou chvilku, tohle je fakt špatná herečka ... hehehe. Nicméně díky množství komediálních prvků, které snímku ubírají na vážnosti, to nedopadlo tak špatně, celkem to odsýpá a nenudí. I když musím říct, že se Larrymu Cohenovi (scénář) variace na jeho výtečnou TELEFONNÍ BUDKU už prostě moc nepovedla! ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

VHS/// Obsazení 8/10 Děj 9/10 Hudba 9/10 Efekty 6/10/// +slušná napínavá atmosféra, obsazení (až na Kim Besinger), hudba -mno hlavně ta K.B., jak ta přehrává a je nesympatická, efekty tady nehledejte/// Jason Statham je překvapivě zárukou dobrého filmu a pokud bych měl zvolit novodobého akčního hrdinu, tak to nebude The Rock ale právě on. I když paradoxně zde hráje záporáka. V tomto směru jako klaďas překvapil Chris Evans, který se jako obyčejný kluk musí překonat, a jde mu to skvěle. W.H Macy je dost fain, akorát jsem nějak nepobral tu Jessicu Biel, koho ona tam hrála? Však já na to příjdu. Jinak je to dost zábavná jízda, především tomu dopomáhá hudební stránka, která pěkně tvoří dusnou atmosféru filmu. /// Celkem 82%/// ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Celkem dobrý příběh, ve kterém se ale objevuje až příliš náhod. Oceňuji rychlé vtažení do děje, bez přílišných rozmazávek(snad až na to bezduché tlachání Chrise Evanse s Jessicou Biel). Stejně je to ale celé jaksi nudné. Sem tam nějaké gumování kol porscháků, sem tam nějaký výstřel, ve dvou třetinách přišlo celkem očekávané rozuzlení(dobrý policista se stává zlým). Kim Basinger vcelku fajn, Chris Evans takový frajírek, co se producíruje do půl těla nahý a balí baby. Stathamův bojový potenciál zůstal trestuhodně nevyužit, celou dobu vyhrožuje, ale k žádnému vážnějšímu kroku se neodhodlá, protože mu to scénář prostě nedovolí. Ještěže se ke slovu nedostal Richard "Ochránce" Burgi:) ...Film na jedno sychravé podzimní odpoledne. 25 miliónů dolarů(rozpočet)/56,5 milónů dolarů(výdělek celosvětově) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Na několika místech CELLULAR dokonce překvapil, ale většinu stopáže je to více méně jedno velké klišé. Ale zároveň pohodová zábava na páteční večer. Evans je tady hodně v pohodě a Statham zase v trochu netradiční záporné roli. Mile překvalpila i malá rolička Jessicy Biel. Docela zvláštní je, že se i tihle tři sešli o rok později v dramatu London. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (16)

  • New Line Cinema si za financování filmu do něj vložilo pár vlastních odkazů. Kromě předsedy studia Roberta Shaye můžete vidět v jedné z vedlejších rolí i producenta Deana Devlina. Ten ztvárnil taxikáře, který veze Ryana. V televizi v domě únosců běží Nezvratný osud 2 a mihne se tu i batoh odkazující na Společenstvo prstenu, tedy odkazy filmů pocházejících z tohoto studia. (imro)

Reklama

Reklama