Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantická hudební komedie o lásce, přátelství a smíření, natočená k oslavě osmdesátých narozenin Evy Pilarové. Příběh odehrávající se převážně v malebném prostředí prvorepublikové plovárny skýtá mnohá překvapení v podobě nečekaných výkonů hereckých a pěveckých hvězd, které tímto vzdávají hold dámě českého swingu. (Česká televize)

Recenze (59)

tein 

všechny recenze uživatele

Očekával jsem to dle zdejších komentářů mnohem horší. Ano, bylo to strašné ale lepší než jsem čekal. Po nedávném shlédnutí opravdového českého filmového odpadu s názvem Špindl 2 musím být schovývavý a dávám tedy celé dvě hvězdy, protože toto je i při té vší mizérii minimalně o dva levely výš. Scénář dle očekávání dost špatný, kýčovitý a nudný přiběh tak na jeden 5 minutový videoklip a ne na hodinu. Naštěstí teda ten film trval jen cca hodinu... Mohlo být hůř. Herecké i pěvecké výkony se daly přežít. Nejhorší ze zpěvaků či zpívajících herců byl rozhodně Brzobohatý, který by si raději už měl přestat hrát na všeumělce a soustředit se na jednu věc, kterou ovšem zpěv opravdu není. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Kdyby se to označovalo jako televizní šaráda, tak nikdo nic nenamítá, ani ten pes neštěkne. I pár vtipnějších míst daných zejména reminiscencí rolí účastníků (Sváťa Kuřátko) se najde. Jenomže poslat to na nedělní dvacátou, to chce odvahu. Nebo sebevražedné sklony. Pěvecké výkony nejsou vůbec zlé, krásně se dívá na Brigitu, pro mě překvapivě dobře zpívá Absolonová (hrát ovšem ne!). Vyhodit Gregorku, nechat doma Halinu a Holubovou, dalo se to před spaním žvejknout. ()

Reklama

blackrain odpad!

všechny recenze uživatele

Uf, proč nás někdo tak trestá. Na tohle dílo jsem se těšila, ale po shlédnutí jsem málem musela pokleslou čelist navracet zpět heverem. Miluju muzikály, ale tohle dílo bylo opravdu hrozné. Paní Pilarová a Vojtěch Dyk to bohužel nezachránili. Příště si Pilarku snad radši pustím na YouTubu. To bude daleko důstojnější. ()

Dzony 

všechny recenze uživatele

Vůbec to není můj žánr a nic pro můj vkus.Ale když jsem viděl tu snůšku odstřelování a plivanců, tak jsem se na ten muzikálek zkusil podívat okem nezaujatého diváka, který má rád muzikálový žánr béčkového ražení ( to jsou snad téměř všechny ne?). No, je pravda, že u záběrů na některé celebrity jsem musel zavírat oči ( osobní problém), ale dal jsem to jinak v pohodě. ()

Infalín 

všechny recenze uživatele

Začátek zřejmě určitě hodně diváků odradil. Připomněl mi první díl Rodinných pout, nebo spíš nějaký sportovní přenos. Asi na to měli málo času. Uspávající kamera, přehršel epizodních rolí, Vondráček drze zpívající Matušku. Rozpadlo se to na prvočinitele. Ale zhruba od 20. minuty se začal rýsovat nějaký děj a dívat se na to už dalo. I kamera se zlepšila. Nakonec se z toho vyloupla hudební, přiměřeně naivní inscenace. A zazpívala i sama Eva Pilarová. P. S. Líbil se mi nápad s hvězdným obsazením. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama