Reklama

Reklama

Chucky

(seriál)
Trailer 1
Horor / Mysteriózní / Thriller
USA, (2021–2024), 18 h 30 min (Minutáž: 41–54 min)

Tvůrci:

Don Mancini

Hudba:

Joseph LoDuca

Hrají:

Zackary Arthur, Brad Dourif, Jennifer Tilly, Devon Sawa, Alyvia Alyn Lind, Teo Briones, Lexa Doig, Fiona Dourif, Barbara Alyn Woods, Christine Elise (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(24)

Poté, co se na předměstském výprodeji objeví stará panenka Chucky, je idylické americké město uvrženo do chaosu, protože série děsivých vražd začíná odhalovat pokrytectví a tajemství města. (JasonCZ)

Recenze uživatele MightyHal k tomuto seriálu (2)

Season 2 (2022) (S02) 

První série byla výborná, ale přišlo mi že místy se stáčela lehce do cringy teen dramatu alá CW. I přes to že v průběhu jedničky se od toho více a více upouštělo, tak mi ten pořád něco lehce chybělo a bylo to na 4/5. Druhá série je ale přesně to proč miluju Chuckyho. Campy humor, hravost, gore, zábavné chuckyho alternace či absurdnost. Čemu i pomáhalo to že se to odehrávalo celé v křesťanském nápravném středisku pro mládež. Hltal jsem to neskutečně a snad jen vytku že to drama mezi Jakem a Devonem bylo moc roztahaný. Trochu jsem totiž doufal že tam bude už více přátelských chvil mezi celou partou a mín hádek a nebo že minimálně nebudou trvat celou sérii, ale i tak pecka. Miluju! A jak říkám, pokud vás ten camp a překombinovanost sere, tak asi nemáte Chuckyho rádi. ()

Season 3 (2023) (S03) 

Nemám slov, třetí série je naprostý peak celého seriálu. Je tu více gore, hlavní postavy se konečně smysluplně posunuli, nový cast baví taky a hlavně celé dění v Bílém Domě nenudí a je to zajímavě absurdní změna. Jsem nadšený a jde vidět že seriál má vzestupnou tendenci, snad klapne čtyřka! 11/10 ()

Reklama

Reklama