Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajuplný ostrov obehnaný jemným předivem pavučiny. Čtyři páry tenkých nohou čekají na její záchvěv, signalizující kořist. Hmyzí oči, pozorující marné snažení budoucí potravy, vyprostit se. Pevná kusadla připravená vnořit se do pevných útrob oběti.Agónie bolesti smíšená s hrůzou. A pak ... nic. Smrt. Pavoučci prý přinášejí štěstí. Obrovský pavouk by měl přnést velké štěstí. Není tomu vždy tak. Tento přináší smrt. Bolestivou a zrůdnou smrt. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (116)

uprchlice 

všechny recenze uživatele

Pavouci obřích rozměrů? To už to několikrát bylo. Proto Arachnid ničím novým nezaujme. Slabé herecké výkony nejsou to nejhorší. Špatná práce animátorů vytvořit skvělého zabijáka byla tím nejhorším. Nehledě na to, že je i špatně pojata. Džungle? To od začátku smrdí smrtí. Režisér Jack Sholder to tentokrát úplně pos*al. Diváky v mladém věku to může zaujmout, ba dokonce i vyděsit. Mně to také před 10 ti lety vyděsilo a bavilo, ale dnes už se na to dívám pouze z hlediska špatné a odfláknuté práce. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

DVD/// Obsazení 3/10 Děj 4/10 Hudba 6/10 Efekty 2/10/// +občas slušná atmosféra, sem tam nechutné scény -jako vždy logika, děj, dialogy, směšné efekty/// No trošku jsem se i bavil, vyloženě odpad to není, ale nesmíte to brát vážně. Jedná se totiž o další shit s přerostlím zvířátkem. Tentokrát to však zachraňuje hutná atmosféra. Jinak Chris Potter je fain, ale rád bych ho viděl v lepších filmech./// Celkem 38%/// ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Dokud je to v pralese, ještě to ujde. Aspoň je tam zajímavá pěkná příroda a tak. Dialogy strašlivý teda od začátku a herci taky. Ale pořád je to mnohonásobně lepší než "Raptor Island" a přitom námět je dost podobnej. Takže "odpad!" dát nemůžu ... Každopádně když se film přesune do jeskyně, valil jsem oči nad tím, co kulisáci všechno do ní natahali a navěšeli ... No ... prostě se to moc nepovedlo ... ()

H.Gordon odpad!

všechny recenze uživatele

Proč to vzniklo? To netuším. Herecké výkonu na tomto "hororu" byly zřejmě nejhorší. Nějaký pokus o hororovou atmosféru jsem ani nenašla. Nelituji, že jsem ho viděla. Alespoň jsem se u toho dobře pobavila s přáteli a krásně jsem se shodli, jak je to hloupé, ale mrzí mě, že jsem za to dala peníze. Ale alespoň jsem se poučila. ()

Radim 

všechny recenze uživatele

Hororové céčko, které trpí všemi filmovými neduhy, které si dovedete představit - příšerné herecké výkony, předpotopní triky, logické díry jak prase, úděsné dialogy (toto zvlášť zdůrazňuji, takovou příšernost jsem už dlouho nezažil) a spousta dalšího. Původně jsem to chtěl úplně odstřelit, ale byla tam jedna dobrá scéna s klíšťaty. Přesto - vyhněte se velkým obloukem. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (1)

  • Když pavouk hrdiny zažene do hangáru, říkají, že zadní dvířka jsou zamčená a že se jimi nikam nedostanou. Později je však otevřou rukou bez jakéhokoliv zásahu. (Pepy)

Reklama

Reklama