Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Neúmyslné zabití uvrhne mladého muže do víru vražedných intrik. A zrovna když se mu podaří najít lásku a svobodu, strhne ho jediný telefonát zase zpátky. (Netflix)

Recenze (161)

vnimatkrasu 

všechny recenze uživatele

Španělé a prostitutky, z toho začíná být silný Netflixovský pouto. Nevina má ale i dobrou předlohu od Harlana Cobena, slušnej režijní tah, Euforicky zábavný minimedailonky postav a silný dámský charaktery. Škoda jen, že Mario Casas je se svou jedinou obličejovou polohou castingová šlápota mimo. A to u hlavního hrdiny paranoidního thrilleru vadí fest. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo? Asi sa mnohí pýtajú kto to je, ale u mňa už nejaký čas jeho meno svieti veľkými písmenami. Keď som pred rokmi videl jeho Tělo (2012) , strašne ma to bavilo. Neskôr som natrafil na zaujímavý príbeh a hrátky s časom  vo filme Záhadná bouře (2018) , ale až jeho zatiaľ najlepším filmom Contratiempo (2016) si naplno získal moju pozornosť a tešil som sa na jeho nový film. Že to bol nakoniec seriál je ešte lepšie, pretože minisériu  beriem ako dlhší film. Dopadlo to podľa očakávaní na výbornú, super zamotaný príbeh, mnohovrstvový s mnohými postavami, ktoré dostávajú slušný priestor. Zaujímavé zvraty i obsadenie, výborná atmosféra, občas správne temná. Režisér myslel na každý detail, no tesne pred záverom, keď sa zdalo, že to končí si v duchu vravím-"Ok, Paulo, ale na jednu vec si zabudol..." , no prešli iba 3 sekundy a zrazu sa dozvieme kto zabil drsného hajzlíka vo väzení. V tom momente som bol rozhodnutý pre plný počet . Určite odporúčam pozrieť. Jedno z naj prekvapení na Netflixe za poslednú dobu. A v tom momente sa Oriol Paulo ocitol v mojej top 10 naj režisérov. Teším sa s čím príde nabudúce. 100%. ()

Reklama

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Asi takto: první díl mě odradil a zavrhla jsem to jako trapnou telenovelu. Pak mi kámoška opakovaně a nadšeně hlásila, jak se jí to líbí. Tak jsem tomu dala ještě šanci a podívala se na díl č. 2. Ten byl překvapivě vážně skvělý a vůbec v ničem nepřipomínal díl první (ani v atmosféře, natož v obsahu a dokonce tam hráli i úplně jiní herci; takže jsem se musela pak podívat znovu na jedničku, což se ukázalo dočista zbytečné, protože to skutečně téměř nijak nenavazovalo:)), dál už to bylo docela napínavé a nepředvídatelné, prostě takové správně horkokrevně španělské. Nakonec jsem nelitovala. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Španělsko mi sem sype jeden seriál za druhým a já nestačím zírat, jak kvalitně svoji práci odvádí. Možná, že mě jednoho dne přestane bavit postava mírně labilní, svéhlavé detektivky s bolestnou minulostí a nasupeným výrazem. Zatím ale ne, zatím mě to baví a chci víc. Hlavní postava, tedy Nevinný, mě iritoval a vzbuzoval ve mně sympatie zhruba stejnou měrou. A já jsem za to ve finále ráda, protože o co víc chybělo charisma jemu, o to víc vynikly ostatní postavy. Krásně propracovaný scénář s nečekanými zápletkami. Dobře napsané, zahrané i zrežírované. ()

jedna_vrana 

všechny recenze uživatele

Oriol Paulo nás opäť dostal, španielsky thriller, ako sme od neho zvyknutí – zamestná vašu myseľ sériou slučiek, je napínavý, zápletky sú hlboké a len pomaly sa klbko rozpletá. To, čo spočiatku vyznievalo ako séria náhod a nesúvisiacich príbehov, postupne do seba zapadá. Aj keď v šiestej časti nastal pocit, že sa dej už zbytočne zamotáva a nič nové sa nedozvieme, v závere pochopíme, že sme Paula opäť podcenili. Dobre obsadené postavy, najmä Mario Casas v hlavnej úlohe. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (3)

  • Krátko pred koncom epizódy si môžeme povšimnúť, ako Mateo (Mario Casas) sedí s deťmi v obývačke a spoločne pozerajú film. Konkrétne sa jedná o španielsku animovanú rozprávku z roku 2019, Klaus. (TomX2)
  • Ve 2. minutě, když Emma (Juana Acosta) tančí u tyče v nočním klubu, slyšíme v pozadí skladbu „Third Day of a Seven Day Binge“, která vyšla jako první singl z devátého studiového alba „The Pale Emperor“ od amerického zpěváka Marilyna Mansona v roce 2015. (Trajektt)

Reklama

Reklama