Reklama

Reklama

Hightown

(seriál)
Trailer
USA, (2020–2024), 23 h 27 min (Minutáž: 50–60 min)

Hudba:

Dave Porter

Hrají:

Monica Raymund, James Badge Dale, Riley Voelkel, Shane Harper, Amaury Nolasco, Ana Nogueira, Mike Pniewski, Edmund Donovan, Tonya Glanz, David Granados (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(25)

Recenze uživatele Necrotongue k tomuto seriálu (8)

Love You Like a Sister (2020) (S01E01) 

Pilot přinesl spoustu záležitostí/ činností/ lidí, které příliš nemusím, a přesto to podal takovým způsobem, že jsem byl úplně v pohodě. Za celou dobu jsem se ani jednou nerozčílil, spíš jsem celou dobu nevěřícně zíral na toho typického macha, kterého si vystřihla Monica Raymund. ()

Severely Weatherbeaten (2020) (S01E02) 

Sám sebe stále udivuji, protože už podruhé přiděluji čtyřhvězdičkové hodnocení epizodě seriálu, o kterém se rozhodně nedá mluvit jako o akční pecce roku. Zvláštní je, že mě to i při tomto vývoji příběhu tak nějak baví, ta hodina mi utekla velice rychle a já se těším na další pokračování. ()

Rebellion Dogs (2020) (S01E03) 

U třetí epizody jsem měl neodbytný pocit, že se jaksi zacyklila. Sice jsem se dozvěděl, jak se loví budoucí informátor, ale jinak se příběh nijak výrazně nevyvíjel, tvůrci se soustředili hlavně na to, abych měl detailní přehled o tom, kdo, kdy, kde, koho a na jaký způsob ojel. ()

Big Fucking Operations (2020) (S01E04) 

Proti předchozímu dílu byla čtvrtá epizoda přece jen o něco lepší, neměl jsem pocit, že se vůbec nic podstatného nestalo a docela dobře jsem se bavil. Předpokládám, že úspěšný zásah proti krevetovým pirátům sloužil jen k tomu, aby se Jackie vrátila do starých kolejí. ()

The Best You'll Feel All Day (2020) (S01E05) 

Tentokrát jsem nevěděl, jak se mám při hodnocení rozhodnout. Váhal jsem mezi třemi a čtyřmi kousky, protože se tvůrci zase jednou rozhodli, že se budou věnovat hlavně chlastu a fetu, což občas proložili něčím podstatným, nakonec o výsledku rozhodl závěr epizody, ten se podařil. 4*- ()

The White Whale (2020) (S01E06) 

Zatímco jsem se minule jen hodně těžce rozhodoval, v tomto případě jsem nemusel váhat, protože mě děj tentokrát hodně bavil, příběh se pohnul kupředu, tvůrci se vykašlali na zbytečné odbočky, a nuda mi tak nehrozila ani náhodou. Navíc jsem si definitivně našel svou oblíbenou postavu, a to se počítá. ()

Everybody's Got a Cousin in Miami (2020) (S01E07) 

Nebudu se tvářit, že jsem si nevšiml toho, jak příběh občas drhl o dno (logika je svině, tvůrci by si ji občas rádi upravili podle svých představ, a když to nešlo, prostě dělali, že tam není), ve výsledku mě ale epizoda bavila, a tak jsem si řekl, že nebudu bazírovat na detailech. ()

#Blessed (2020) (S01E08) 

Finále první sezóny (závěr jasně ukázal na fakt, že je všechno připraveno pro druhou řadu) mě poněkud zklamalo. Nemohl za to otevřený závěr, s tím se dalo počítat, problém byl spíše v tom, že na mě rozuzlení v osmé epizodě působilo velmi lacině. Proč vymýšlet nějaké složitosti, když se to tak pěkně nabízí, že? ()

Reklama

Reklama