Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Anděl Seth se svěří příteli, že lidem závidí schopnost prožívat radost i bolest, vnímat chutě či doteky. Zanedlouho má pocit, že ho lékařka Maggie Riceová, která na operačním sále marně bojuje o život pana Balforda, na okamžik zahlédla. Jeho pokusy uklidnit ji ani dotyky však žena necítí. Seth stále sleduje Maggie, která se nepřestává trápit nešťastnou operací. Jednoho dne ho ale žena zahlédne, a dokonce ho osloví. Oblíbeným místem andělů je knihovna, a právě tady se Maggie opět setká se Sethem, jenž ji upozorní na svou oblíbenou pasáž v Hemingwayově knize. Stráví spolu příjemné chvíle, které Maggii přinesou tolik potřebný klid na další operaci. Pacientem má být poživačný pan Messenger, který k Sethově překvapení vycítí jeho přítomnost a řekne mu, že se ještě nechystá zemřít. Také býval andělem, ale z lásky k současné manželce se rozhodl být člověkem… (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (510)

genetique 

všechny recenze uživatele

Ak sa dokážete povzniesť a prijať film s námetom, aký nám ponúka, dočkáte sa krásneho filmu. Dokáže rozplakať, rozosmiať, prinúti porozmýšľať. Premyslený príbeh je však na niektorých miestach až príliš presladený, no od začiatku chytí za city a emócie na konci sa určite prejavia. Meg je tu síce veľmi zlatá, no Nicolas božský! 75%. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Americká romantická verzia filmu Nebo nad Berlínom. Dojímavý film s farebnými scenériami, no bez atmosféry pôvodného filmu. S hercami Ryanovou a Cageom to bol proste taký komerčnejší variant pre neznalého diváka. Neviem, či som chladný človek, ale mňa to nezobralo a nepovažujem to za nejakú romantickú nádheru. Ako celok to ujde, no moje výhrady sú oproti tým v origináli väčšie, aj keď z Berlína do Los Angeles, to bolo trefné, škoda len, že to mesto také skvelé nie je. Neviem, ja som si podstatné zobral už pri origináli a toto bol pre mňa klasický prikrášlený prídavok. ()

Reklama

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

No konečně nějaký romantický film, který končí na tento žánr nezvykle. Sice jsem čekala, že se něco stane, protože zbývalo ještě 15 minut do konce, ale už byl jakoby happyend...ale stejně. Dala bych i 5*, protože snímek mě opravdu rozbrečel, dojal a překvapil svým nezvyklým koncem no samozřejmě měl i nezvyklý námět, ale Nicolas Cage je sice dobrý herec, avšak pro akční filmy typu Lovci pokladů, ne romantické snímky, kde se tváří jak idiot, který vyvaluje furt oči. Takže v závěru 4* ()

akisha 

všechny recenze uživatele

Jak jsem čím dál starší, míň a míň mi vadí tyhle totální zátahy na city, ve kterých hraje někdo typu Meg Ryan (Julie Roberts) a Nicolase Cage (Richard Gere). Ono by se totiž mělo uvážit, že některý filmy přesně takovýhle mají bejt, a pokud se teď pohybujeme v žánru "sladké americké drama", tak je tenhle film takřka dokonalej. K tomu má příjemnou snovou atmosféru a nádhernou hudbu, která ho přece jen trochu povyšuje nad standardní standard. Nicolas Cage tu hraje výborně, Meg Ryan (a že jí normálně nemusím) taky dost dobrá, jen ten konec mi přišel takovej trochu vynucenej, jako by se po vší tý sladkosti režisér rozhodl, že to zamilovanejm hrdinům pěkně spočítá. Moje zatvrzelé okoralé srdce film sice neobměkčil, ale dívalo se na to pěkně a příjemně. Takže 79% ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Každý má nějaký ten film, pro který má slabost, ale stydí se to přiznat. Nemám rád romantický filmy, ale tohle je vyjímka. Velký podíl na tom má režie, soundtrack, který vždy pohladí, ale hlavně Nicolas Cage s Meg Ryan, mezi nimiž skvěle funguje chemie. Pro mě to má prostě své kouzlo anděla, ikdyž je to sebevětší kýč... ()

Galerie (34)

Zajímavosti (27)

  • V The New York Times film skritizovali, pričom napísali, že "Cage pripomínal skôr sériového vraha než anjela". (Arsenal83)
  • Věnování "For Dawn" patří producentce Dawn Steel, která zemřela na mozkový nádor před uvedením filmu do kin. (don corleone)
  • Když se Maggie (Meg Ryan) zeptá Setha (Nicolas Cage) čím se živí, tak odpoví, že je poslíček. V řečtině se řekne poslíček "angelos". (don corleone)

Reklama

Reklama