Reklama

Reklama

Epizody(10)

Recenze (57)

Gulde 

všechny recenze uživatele

Závěr série tedy zklamal a poněkud mi pokazil vnímání jinak dobře se rozvíjejícího děje. Mám trochu obavy, že se z toho teď stane chaotická změť se snahou se za každou cenu odlišit, ale nebudu soudit předčasně. Rád bych ale ve druhé sérii viděl mnohem více prostoru věnovaného té válce co se odehrávala na Zemi - tam je ve svý podstatě brutálně velkej potenciál. ()

Dlaha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál mě nadchnul. Příběh úžasný. Skoro každý díl nějaký nový překvapivý prvek. Nikdy jsem nevěděl co čekat, drželo mě to na špičkách. Všechny hlavní postavy sympatické a skvěle zahrané. Jasně, je to divný, ale já divný rád. Jen nebýt toho závěru série. Čekal jsem katarzi a nějaké završení. Třešničku na dortu, po které mi zůstane vyset brada. Místo toho jsem dostal 50 minut dlouhý trailer na druhou sérii. ()

Reklama

Krabak 

všechny recenze uživatele

Řekněme do 6tého dílu to byl 5* seriál. Ale to co vymysleli tvůrci v závěru, to mi hlava nebere. Tyhle díly jsem spíš protrpěl ze zvědavosti, jak to skončí. Skončilo to děsně. Největší průser seriálu? Kampijon (ten měl pojít hned na úvod, aby neiritoval diváka po celou dobu seriálu) a porod mihule nebo sliznatky, nebo co to sakra bylo? Ne, tohle se stát nemělo... --->55% ()

movieband 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sugestivní, temná a svým způsobem vizionářská práce. Pan Scott stárne, a jde to poznat v kladné i záporné formě. Ta kladná stránka věci je, že se nenechává strhnout Hollywoodem a mainstreamovou tvorbou. Záporná stránka je, že se mnohdy moc zahledí do sebe a v konverzacích nebo v toku filozofie nedokončuje, nebo dost těžko vysvětluje, co chtěl danou věcí říct. Raised by Wolves je hodně dobrá práce, ale rozhodně ne pro každého. Forma vyprávění nemusí nutně sednout každému, v rámci zdlouhavého a občas nedostatečného vyprávění. Mám pár výhrad, ale svým způsobem jsem spokojený a čekám na druhou řadu, pokud ji studia odklepnou a nedopadne to, jako se scottovým návratem k vetřelčí sérii. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

No, tak dal jsem tomu šanci znova. Před více než rokem jsem viděl asi 4 díly a dál jsem to nesledoval. Nyní jsem vydržel do 8. dílů téhle 1.série. Nicméně, první tři díly mě bavily, další tři byly už slabší, hodně se tam míchalo to náboženství a 7 a 8 díl - to už byla přímo zrůdnost. Celé to působí tak divně s ponurou atmosférou a já si tím náladu rozhodně kazit nechci. Nebudu se ani vyjadřovat k náboženství, což je věc, kterou jsem nikdy neřešil a řešit nebudu. Kdyby tenhle prvek tu nebyl, tak by to mohlo být o dost lepší. Mám rád Promethea i Covenanta, je tu jistá podobnost, ale díky tomuhle náboženství se to utápí do jednoho velkého nesmyslu. Je to škoda, začínalo to velmi dobře, ale další díly ani série už nedám. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama