corpsy

Ohodnotiť videoklip lepšou známkou, by bolo zrejme pokrytecké. Dá sa nazvať ikonickým, ale paradoxne nie prelomovým. ()

Loki_Six

Videoklip * Lionel Richie 0:25  * Stevie Wonder 0:32  * Paul Simon 0:42  * Kenny Rogers 0:54  * James Ingram 0:59  * Tina Turner 1:05  * Billy Joel 1:12  * Michael Jackson 1:18  * Diana Ross 1:32  * Dionne Warwick 1:48  * Willie Nelson 2:02  * Al Jarreau 2:08  * Bruce Springsteen 2:14  * Kenny Loggins 2:21  * Steve Perry 2:27  * Daryl Hall 2:35  * Michael Jackson 2:41  * Huey Lewis 2:48  * Cyndi Lauper 2:53  * Kim Carnes 3:01  * Bob Dylan 3:48  * Ray Charles 4:41  * Stevie Wonder & Bruce Springsteen 4:53  * Bruce Springsteen 5:31  * James Ingram 6:13  * Ray Charles 6:27 ()

Mangano

Píseň We Are the World složil Michael Jackson společně s Lionelem Richiem, většina textu ovšem pochází z Michaelova pera. Klip k této písni sloužil jako charitativní prostředek řady amerických hvězd pro podporu dětí v Africe. Píseň i odkaz jsou krásné a vedle sebe s Do they Know it's Christmas asi největší charitativní song všech dob. ()

alexsultan

Aký song vám napadne ako prvý keď sa povie Michael Jackson? Mne sto percentne We are the world. A prečo? Lebo je to prvý song od Michaela ktorý si pamätám z detsva a ktorý sa mi páčil. Jasné, prvý song od Michalea ktorý som počula bol Ghosts, lenže ten som si nezapamätala tak dobre ako We are the world ktorý sa mi do hlavy uložil automaticky a hoci som nepoznala text, a pri spievaní som si slová vymýšľala, jeho melodiu som nikdy nezabudla. Hoci ak mám byťúprimná prvý  raz som počula Cover tejto piesne a Michaelovu verziu som si vypočula až o niečo neskôr, ale to tomu songu nezabránilo v tom aby si v mojom srdci vytvoril špeciálne miesto a spomenula som si na neho vždy keď niekto spomenie Michaela. ()