Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizody(12)

Obsahy(1)

Aby se dostala k profesorovi, kterého podezírá z účasti na tragédii svojí rodiny, jde Mia na lékařskou fakultu. Jenže se brzo zaplétá do světa biohackingu. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (30)

Untentrauer 

všechny recenze uživatele

Seriál z vysokoškolského prostředí plný super inteligentních studentů a vědců. V seriálu je spousta zajímavostí a genetických možností. Nastíněné prostředí a genialita postav ovšem velice ostře kontrastuje s primitivním příběhem a s velmi zabedněnými povahami/reakcemi postav, které nejsou schopné dát si 1 + 1 dohromady. To, že hlavní hrdinka a celkově i jiné postavy nejsou schopny zálohovat si data na PC, nebo že hrdinka zbytečně v příběhu bere vzorky z laboratoře mě vyloženě odrazovalo od sledování. K tomu všemu samotný fakt, že hlavní hrdinka je sama o sobě chodící důkaz biohackingu bylo vyloženě absurdní vzhledem k jejím bolestným snahám o získání důkazů, které měla, neměla, smazala, nahrála...Bože můj, bože můj...Asi je to pro mladší publikum do 25 let. ()

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

No tak po tých ohlasoch v komentároch som čakal veru viac. Takých 55% to ale má. To som ešte dosť štedrý. Na nemecký netflix fajn, aj dĺžka epizód aj stopáž čiže to pozriete raz dva, ale keď to porovnám s ďalším seriálom pre nemecky netflix, how to sell drugs, tak biohackeri zaostávajú. Nejako sa ani poriadne nerozbehli. 3* ()

Reklama

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Na začátek musím říct, že na Německo to není až tak špatné a vlastně mě to místy i překvapilo. Originální téma genového inženýrství a cílené úpravy genů lidí je něco, co jsme ve filmech snad neviděli, a k tomu ješte hezky skloubit dokupy pomstu vědkyni kvůli smrti rodičů - 👍🏻. Svižné 30 minutové díly, slušné tempo, různorodé charaktery a zajímavý nápad, ale co se mi zde teda absolutně protiví, jsou dialogy. Šíleně nacvičené, umělé dialogy, které bijou do očí a na tak kvalitní vizuál to působí hrozně neprofesionálně a degraduje seriál o dvě třídy níž. A to nejen dialogy, ale místy i děj, kdy to celé působí až moc strojeně a hloupě. Každopádně pominout tohle, výsledek by byl i lehce nadprůměrný a výsledný pocit by měl být pro diváka pozitivní. Hezká německá jednohubka, která zabaví. ()

MIMI.kry 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodové scífko pro mládež. Trochu crazy studenti, jejich společné bydlení a pařby, lásky, vynálezy, výzkum, špetka thrilleru, další pomsta zhrzené dívky za starou rodinnou křivdu. Úsměvné, milé, jinak nenáročné, průměrné, protože samotný příběh tedy nic moc. Pro příjemné a lehké letní večery TV seriál jako dělaný, místy mírně napínavé. Logiku neřešte a pobavíte se. :) ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1.řada: ***** Seriál je třeba brát lehce s nadhledem (svítící hlodavci a kytky, komáři s červenými očima… :)). Na druhou stranu je scénář tak chytře napsaný, že se nestihnete nudit a babrat v ptákovinách. Osobně mě jen zamrzel ten otevřený konec. 2.řada: ** pokračování Pseriálu zdánlivě navazuje na konec předchozí epizody (reálně poskočí o 1/4 roku během kterých je vše jinak). Bohužel ve vyprávění toho co se stalo je takový bordel (a je ve zcela jiném duchu), že vše působí dost křečovitě a zmateně. Scénář je o dost slabší a ve výsledku nudnější. Podrobněji u jednotlivých epizod. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama