Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Helma pronikne do Johnových vzpomínek. Bernardova podezření se potvrdí. Henryho Fostera pořádně rozhodí setkání s Mondovou. (Netflix)

Recenze (2)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborné záverečné minúty epizódy, avšak za mňa platí, že ak by Monogamia a márnosť boli sploštené povedzme do hodinky, respektíve do jednej časti, bolo by to múdrejšie rozhodnutie a tvorcovia by sa zbavili zopár nudnejších a nijako zvlášť obohacujúcich pasáží. Nemám na mysli ale istú interakciu medzi Johnom a Leninou. ()

Tom10000 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

8. a předposlední díl 1.série, jediné z celého seriálu. Bernardova posedlost Leninou a touha odstranit z cesty jeho soka v podobě Johna právě překročila únosné meze. Nyní už bude pouze stačit, když najde důkaz k jeho vyhnání z Nového Londýna. Ten se mu objeví přímo na dlani. Teprve nyní se totiž John spolu s Viděním dostává doopravdy do společnosti, kde si každý může přečíst v jeho mysli, co e mu zlíbí. Lenina tuší problémy. Její nejlepší kamarádka má už dost jejího zastírání a chce konat v její dobro - přeje si, aby se Lenina znovu "naformátovala", a tím se zbavila všeho, co ji od obyčejné rozdavačné Bety liší - tedy Divošství. Díky nevinné Gamě Garymu se Bernard dozví o Johniných nocích strávených s Leninou. To ho samozřejmě velice rozčílí. Později zajde za svoji kamarádkou múzou, od níž si násilím vynutí Johnovy myšlenky. A to nejen důkazy na jeho vášnivé noci s jeho toužebným objektem, ale i vraždu předchozího ředitele. Brzy dostane od současného ředitele povolení Johna vyhnat. Jenomže to už se věci mají jinak. Poté, co se Lenina nedokáže napojit na Johna, (sundal si Vidění) rozhodne se strávit, jako každý jiný den, noc v Boxu Rozkoše (má orgie). To zase John spatří, a poté, co smutná přijde do jeho pokoje, chce, aby se ke všemu doznala. Lenina díky toxickému vztahu přijde na to, že s ním už nechce nadále nic mít, a odejde pryč. Johna před vyhnáním ochrání jeho Epsiloni v čele s CJackem60. Další z nich, jež nabudil ke vzpouře, pro změnu provedou cosi děsivého - zavraždí současného ředitele, posledního nadřízeného Bernarda. Ten bude mít nyní vše pod svojí mocí (...). 95 procent. Jeden z nejlepších dílů série. ()

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno