VOD (1)

Tim žije v tom, že pozval na Havaj ženu svých snů. Když zjistí, že místo ní omylem pozval ženskou, se kterou zažil šílené rande naslepo, je už pozdě. (Netflix)

Trailer

wowylgu313

Nálož legrace na nudný večer! První polovina vás nenechá moc vydechnout. Humoru je tady až až, hlášek ještě víc. Občas se z humoru stává až trapnost ale myslím si že to byl účel a bylo to tak prostě napsané rpo diváky tak nějak bez servítek. Druhá polovina filmu se už trochu uklidnila a snažila se i dodat nějakou tu "vážnost" respektive ukočírovat aspoň nějaký ten základní příběh. Myslím si že čistých 60% je tomuhle kousku super hodnocení. Je to jedna z mála "novějších" komedií ke které se člověk i za nějaký čas rád vrátí. ()

Prochy38

Nene, ani nevím, proč jsem to po pár minutách nevypl. D. Spade je sympaťák, ale s ním jsou ty komedie 50-50. Buď to bude sračka nebo prima pohoda. Tohle bohužel sedlo do té první varianty. Lauren Lapkus mi extra nevadí. V TBBT má super roli. Bohužel jde po hlavě do všeho a tady mi to nesedlo.. Trapné, nechutné, nevtipné. Pár povedených momentek, ale spíše ne-e. ()

TheEvilTwin

Taková průměrná netflixová prkotina, která je místy ujetá až šílená, hlavní herečka si roli neskutečně užila a vyblbla se tady a je to znát. Humoru je dostatek, místy funguje, místy ne a výsledný dojem je takový neutrální. Příběhově kostrbaté a typicky šablonovité jako podobné žánrové komedie, ale nejhorší to nebylo a já jsem se docela pobavil, a to je asi to hlavní. Každopádně jsou asi i lepší komedie a hledat tady hlubší význam, romantiku nebo inteligentní nápad by bylo asi zbytečné. ()

BigbyWolf

Nenávidím komediální produkci Adama Sandlera (ačkoliv herecky ho kvůli serioznějším rolím uznávám extrémně) a většinu věcí, které se jen otřely kolem. Ale s Wrong Missy je něco jinak. Lauren Lapkus je torpédo, který to táhne kupředu, velice dobře fungují i ostatní, trapnohumor nejednou trefuje střed a romanťárna je to nejlepší za dlouhou dlouhou dobu...Wassup !!! ()

tnp101

Pokud nemůžete Sandlerovo taškařice vystát, nejspíš se vám to nepovede ani teď. Lauren Lapkus má ovšem energie na rozdávání a zdá se, že tím nakazila všechny na place. Úsměvných momentů je překvapivě více než těch trapných (a i ty jsou snesitelné), takže je to vlastně dost decentní Sandlerovka (bez Sandlera) … (s Robem Schneiderem). 50% ()