Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyřicetiletý Jack Foley by už možná měl myslet na to, aby se usadil. Ale nechce se mu do toho a raději se dál věnuje svému koníčku - vylupování bank. Zvládá to v pohodě a s přehledem, až na jeden drobný problém: Často ho při tom chytnou. Jako recidivistu čeká Jacka několik desetiletí za mřížemi. Jackovi se tam ale nechce. Místo toho chce provést ještě jednu poslední velkou akci a pak spokojeně žít z "vydělaných" peněz. Problém nastane, když se při útěku z vězení setká s pohlednou federální agentkou Karen. Chvíli se dohadují, kdo koho vlastně unesl/zatkl a nakonec se za kuriózních okolností rozejdou. Ovšem Karen našla v sympatickém zločinci zalíbení, zdá se jí o něm a něco ji k němu prostě neodolatelně táhne. Musí ho znovu vidět. Přinejmenším vidět... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (187)

Shit 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který hodně těží z dvojice George Clooney a Jennifer Lopez, kteří dohromady vytvořili vynikající pár a je na nich vidět jak to mezi nima jiskří a celej film v podstatě táhnou, bez nich by to byla jenom slabá slátanina bez nějakýho většího příběhu a absolutně bez nápadu, ale takhle je to dobrá zábava ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film. Patří mezi Soderberghovi slabší. K dokonalosti své hvězdné černohumorné komedie přivedl až v Dannyho parťácích. Ani George Clooney s fajn Jennifer Lopez nejsou k zahození. Na metr čtvereční málo hlášek. Jenže Clooney je Clooney. Charisma z něj přímo teče. A Jennifer byla za kočku. 70%. ()

Reklama

Kryšpín 

všechny recenze uživatele

Víc se mi líbil Ving Rhames a jeho neustálé volání jeho sestře. Není to tak skoro úplná komedie, nesmál jsem se tak často jak jsem chtěl. Jediná scéna při ktoré jsem se smál je jak jeden z lupičů zakopne a vystřelí si omylem svůj mozek. :o) Spíš to bylo celý romantický film. Ale neltuju toho. Fajnovej snímek. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Soderbergha mám rád už tak z principu takže mě nepřekvapilo, že je tenhle film takovej jakej je. Ving Rhames je cool, George Clooney má tu klasickou šarmantní roli a Jennifer je k sežrání (jako vždy a všude). Naproti tomu mě neuvěřitelně sral Steve Zahn fakt mi vadil i on i ta postava. Dále překvapí Don Cheadle v netradiční roli zlýho drsnýho negra a jako bonus cameo Samuela L. Jacksona. Když se to shrne tak např. Dannyho Parťáci jsou lepší, ale Zakázané ovoce stojí za hřích. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Slušný snímek, který si na nic nehraje, navozuje pohodovou atmosféru a z průměru ho vytahuje především charismatický George Clooney. Jediná škoda je, že všichni víme, že Soderbergh umí ještě víc. Přesto bez předsudků tento snímek patří k tomu lepšímu, co v žánru komedie/krimi uvidíme. Proč nestrávit 2 hodiny oddechem při tomto příjemném filmu? ()

Galerie (52)

Zajímavosti (10)

  • Stařík, který přistupuje do výtahu k Buddovi a Jackovi během zátahu FBI, je Philip Perlman - tchán producenta filmu Dannyho DeVita. (Karlos80)
  • Scény z Nápravného zařížení Glades byly natočeny ve vězení Angola v Louisianě. 500 zdejších věznů posloužilo jako komparz. (Karlos80)

Reklama

Reklama