Reklama

Reklama

VOD (1)

Otec Jeff (Joel McHale) přijede s dcerou Becky (Lulu Wilson) a přítelkyní (Amanda Brugel) na víkend k jezeru. Jenomže výlet se změní v boj o život, když k nim domů vtrhnou vězni na útěku, vedeni nemilosrdným Dominickem (Kevin James). (Dalfor)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (110)

tron 

všechny recenze uživatele

Divný film. Ani neviem, o aký žáner ide. Asi najbližšie pravde sú tí, čo tvrdia, že hororová komédia. Aj keď teraz rozmýšľam, čo na tom vlastne bolo hororové...? Bodaj by ale žánrové zaradenie bolo najväčším problémom Becky. Lenže vy už asi správne tušíte, že nie je. Ani zďaleka. Hlavná postava o ničom (Lulu Wilson nie je ani dieťa, ani dospelá, takže to na mňa celé proste nefungovalo), ostatné postavy de facto tiež o ničom (vrátane Kevina Jamesa a to hovorím ako niekto, kto uznáva vetu „komici sú na 99% vynikajúci dramatickí herci“, no tak tuná sa do praxe dostalo práve ono prekliate jedno percento). Ako-tak ma potešili drsné (hoci samoúčelné) gore srandy (oko). Ale to je slabá útecha. Presne takúto nudnú a podpriemernú blbosť som (vďaka trailerom) čakal. Oproti predchádzajúcemu filmu režisérov (Cooties s Elijahom Woodom) brutálny prepadol smerom nadol. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Já fakt nerozumím tomu, proč je v žánru každého druhého filmu použito slovo horor. Buď mají lidé, kteří o tom rozhodují, nervy slabší, než je svěrač ročního dítěte s průjmem, nebo jsou prostě nekompetentní. Horor jsem tady nenašel, ale thriller to byl až nečekaně slušný. Abych se přiznal, zhruba do poloviny filmu jsem uvažoval i o čtvrté hvězdičce, na tu jsem ale s postupujícím dějem zapomněl. Byla to vlastně taková variace na Sám doma s tím rozdílem, že Sama v lese nebyla určena dětskému publiku. Alespoň v to doufám. No, každopádně mě tahle vyvražďovačka Chipmunk vs. Bad Guys docela bavila, přestože obsahovala nejeden slabší moment. ()

Reklama

borec999 

všechny recenze uživatele

Hlavnej 13 ročnej hrdinke, ktorá prišla v detstve o matku, násilne pred očami zabijú otca a ona keďže už nemá čo stratiť sa rozhodne zato partičke väzňov pomstiť a bojovať do posledného dychu. Keď budete ochotní veriť tomu, že by podobné 13 ročné dievča bolo fyzicky,rozumovo a aj psychicky niečoho podobného schopné, tak by vám film, ako mne, mohol sadnúť. Lulu Wilson znova potvrdila, že horory jej aj vo veľmi mladom veku naozaj idú a najmä vďaka nej a pekne brutálnym,krvavým,nekonvenčným vraždám (ceruzka,oko,záver) stojí film za pozretie. Kevin James, naopak, potvrdil moje obavy spred začiatku filmu- do podobnej role záporáka sa proste nehodí, herecky v nej neoslnil a omnoho zaujímavejšou a výraznejšou postavou spomedzi trestancov je tá, ktorú si strihol Robert Maillet. Vo výsledku je teda Becky jednoduchá, nenáročná hororová jednohubka bez väčších ambícií, ktorú som si však ja osobne celkom užil...60% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Home Alone meets McGyver (Rambo remix) aneb překvapivě zábavné a celkem brutální béčko,které má poměrně velký potenciál se časem připojit k podobně laděným béčkovým kultům.A když ne to,tak je (alespoň pro mě) zatím nejlepší letošní GP.A to jsem od Becky nic nečekal a šel do filmu čistě proto abych zjistil jak si povede Kevin James ve své první čistě záporné roli - ve které mimochodem obstál se ctí...70% ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Americký snímek „Bekcy“ není jen zajímavou proměnou Kevina Jamese, za mě je to hodně dobrá variace na vengeance filmy s tím, že tu máme v hlavní roli celkem mladou holku, která ale dovede sejmout pořádně urostlé chlápky. I v tom je nadsázka celého filmu. Ale nemůžu si pomoct, za mě je to něco, co tu prostě skvěle funguje. Film „Becky“ mě prostě bavil a skvělé gore byla jen třešinka na dortu. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy si Kevin James (Dominick) musel uříznout visící oční bulvu, se ukázalo, že protéza se řeže hůř, než se očekávalo, a záběr trval dlouho, než se mu to konečně podařilo a vyprskl smíchy. (Johnny.ARN)
  • Když Kayla (Amanda Brugel) používá nůž k přeříznutí pásky na Tyově (Isaiah Rockcliffe) zápěstí, dělá to hloupě nebezpečným způsobem směrem nahoru, který by nebohého kluka bodl do obličeje, kdyby to nebyla rekvizita. (Johnny.ARN)
  • Vysílačky použité ve filmu jsou Midland LXT630 s dosahem až 30 mil. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama