Reklama

Reklama

Americký outsider

  • USA American Underdog (více)
Trailer 1

Film inspirovaný skutečnými událostmi zachycuje jedinečný příběh Kurta Warnera (Zachary Levi) a dlouhá léta překážek a neúspěchů, které mohly ohrozit jeho hvězdnou kariéru v NFL. V té době se jeho sny zdály téměř nedosažitelné. S podporou oddané ženy Brendy (Anna Paquinová) a milující rodiny, trenérů a spoluhráčů však Warner našel sílu ukázat světu svou velikost a talent. Povznášející snímek dokazuje, že je možné dosáhnou všeho, když máte víru, rodinu a odhodlání. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (54)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

já má pro tyhle sportovní dramata slabost a i když je American Underdog natočen dost tuctově, Warnerův příběh postupem času zaleze pod nehty a prostě mu nejde nefandit.A to i přesto, že sám hlavní hrdina tu není nijak extra dobře vykreslen a prakticky se o něm nedozvíme nic víc než je na stránkách wikipedie (což platí i o všech dalších postavách).Jeho příběh je přitom dost silný a inspirativní na to aby se točilo vyloženě na jistotu s volnoběhem.Zklamání to každopádně není,čiré nadšení ovšem taky ne.Silné tři...nebo možná slabší čtyři...těžko říct...68% ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ak sa tento film vazne drzi skutocnosti,tak musim povedat,ze Kurt Warner nebol len vynikajuci hrac americkeho futbalu,ale aj skvely clovek s dobrym srdcom,lebo to,co som teraz videl,si tento chlapik zasluzi obdiv nad jeho osobou,uzasna zivotopisna drama zo sportoveho prostredia,nielen,ze sa na to krasne pozera,ale aj ma dojal tento pribeh,pochvalu si zasluzi i herec Zachary Levi ci herecka Anna Paquin,dakujem tvorcom tejto zalezitosti,vdaka nim viem,ze este existuju ludia na tomto pochybnom svete,ktori za to stoja...:-) ()

Reklama

Ant_Antony 

všechny recenze uživatele

Zůstanu na třech, protože je to sportovní jednohubka, která je v určitých momentech opravdu silná... na druhé straně jsou tu ovšem i momenty, jak z televizního filmu - beru to tak, že nebyl rozpočet... Na Remember the Titáns to nemá a ač nejsem fanoušek basketu tak mým nejoblíbenějším sportovním filmem nadále zůstávají Hoosiers... v těsném závěsu Cinderella Man ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa veľmi dobre pozeralo. Jediné, čo tomu chýbalo, bolo trocha dynamiky. Inak veľká spokojnosť, hoci o americkom futbale viem veľké prd. Pripadalo mi to, ako keby tí hráči na ihrisku len tak splašene pobehovali a prihrávali si loptu. Tie ich značky a povely... ani ťuk. Možno aj kvôli tomu som si tie športové scény neužil tak, akoby som mal. To je ale môj problém. Nadpriemer. 75/100 ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Príbeh Kurta Warnera je určite inšpiráciou pre všetkých, ktorým sa nedarí plniť si svoje sny podľa predstáv. Je to taká "Popoluška z NFL". Keď už to vyzeralo, že jeho profesionálna kariéra v NFL zostane len snom, tak trochu zaúradoval osud a Kurt sa dočkal svojej vysnívanej šance niečo dokázať - a veruže aj dokázal! Filmové spracovanie tohto príbehu bolo celkom fajn, hoci by som ocenil oveľa viac z toho športového pohľadu a menej z toho rodinného, lebo tu bol dosť výrazný nepomer. A škoda, že film končí práve tam, kde sa Kurtovi začal plniť sen. Zvyšok sa dočítame už len v "review" tesne pred titulkami. Ale napriek tomu som si film užil a som rád, že takéto príbehy sa dočkajú svojho sfilmovania. ()

Galerie (69)

Zajímavosti (6)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Necelé dva měsíce po uvedení filmu do kin byl trenér Dick Vermeil (Dennis Quaid) uveden do Síně Slávy NFL. (Kubesz)
  • Kurt Warner (Zachary Levi) je jediným hráčem, který byl uveden do síně slávy Pro Football Hall of Fame (profesionálního amerického fotbalu), tak i Arena Football Hall of Fame (arénového amerického fotbalu). (Olík)

Reklama

Reklama