Reklama

Reklama

Mrazivá past

  • USA The Ice Road (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlé oblasti severní Kanady dojde k sesutí těžce přístupného diamantového dolu. Zůstane v něm uvězněna skupina horníků, kterým postupně dochází kyslík. Jedinou jejich nadějí na záchranu je tým v čele se zkušeným řidičem kamionu (Liam Neeson) schopným překonat nebezpečnou cestu přes zamrzlý oceán. Tuto takřka nemožnou misi komplikuje nejen ohromná vzdálenost a prudká bouře, ale také postupující obleva. Nic z toho se však nevyrovná jejich hlavní hrozbě... (Mirius FD)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (241)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Už se na to Liame vyprdni. V sedmdesáti už nemůže být takový drsňák a hrát role určené mladým klukům. Na druhou stranu ti patří díky za vyobrazení zajímavé cesty, o které jsem nikdy neslyšel. Ze začátku filmu jsem byl pln očekávání, protože úvod (až na přemrštěné scény s Liamem) sliboval nadhled se špetkou vtipu. Bohužel se od prvních nesnází všechny náznaky rozplynuly a zbylo jen hloupé béčko. ()

T2 

všechny recenze uživatele

║Rozpočet $-miliónov║ Tržby USA ║ Tržby Celosvetovo $6,585,022▐   Akčné béčko ako sviňa, ktoré má ale výhodu že je dosť dobre technicky zvládnuté a nonstop sa tam niečo deje. Takže keď to človek zoberie z rezervu tak na zabitie nudy tak akurát akčný zachranársky výplach. Kde nie je núdza o dosť pritiahnuté scénky za vlasy. /50%/ ()

Reklama

Vyhy 

všechny recenze uživatele

Já asi stárnu, ale mě to jednoduše bavilo. Krásný bezduchý akčňák, který má přidanou hodnotu těžkých a krásných kamionů na zamrzlém oceánu. Nejsilnější části pochopitelně na ledu, jinak to akční sekvencí a příběhem spadlo na průměr, ale díky nevyzpitatelnému ledu a pochopitelně chemii mezi bráchama to fungovalo dobře a já se bavil. Což jsem od filmu chtěl. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Napriek tunajším slabým percentám, pre mňa milé prekvapenie. Liam Neeson stále drsňákov v postaršom veku zvláda. V menšej role potešil aj Fishburne a tento mrazivý thriller, kde partička kamionistov jazdí po lade ma celkom zaujala, keďže pred tým som asi nič takéto nevidel. Úvod ma bavil asi viac ako akčné finále, ale aj to, celkom stálo za to, nesympatický zlosynovia, ktorý naskakujú iba doláre v očiach a nejaký ten zvrat tiež nechýba. Spokojnosť.  70% - 3* ()

Derek 

všechny recenze uživatele

tvorcovia si povedali ze si len so zamrznutou cestou nevystacia a tak do scenara narubali este thrillerovu podzapletku, ktora vsak posobi smiesnym dojmom ako i liam neeson ktory hraje uplne rovnako ako poslednych par rokov (znudene). sem tam sa hensleighovy podari pekny zaber na krasnu sceneriu, co je vsak okamzite znegovane efektamy ktore maju k dokonalosti daleko. novy Sorcerer sa nekona a nie je to dobre ani ako popkornovka na piatkovy vecer... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (5)

  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout jiných typů kamionu Kenworth, a to například v cca 2/3 filmu, kdy kamiony vyjíždí ze zmrzlého jezera do kopců a jsou pronásledovány skůtry a SUV – zde to jsou starší typy. A naopak při jízdě po druhém zmrzlém jezeře jsou to již o generaci novější typy s výrazně jinými předními světly. (Pazdi)
  • Film je venovaný zosnulému scénografovi Arvovi Greywalovi, pre ktorého bol tento film posledným projektom. (koba)
  • V průběhu filmu si můžeme povšimnout objevujících se a následně mizejících řetězů z hnacích kol tracků. (DJMaroko)

Reklama

Reklama