Nadosmrti

Trailer 1

Ráno po oslavě výročí v domě u jezera se Ema probudí připoutaná ke svému manželovi, který pro ni přichystal poslední překvapení. Stala se obětí jeho velmi dobře promyšlené, naplánované a naprosto šílené pomsty... Ema je ženou Marka Webstera. Právníka, který před lety řešil její případ, kdy se stala obětí násilné loupeže. V předvečer výročí se Ema rozchází se svým milencem Tomem, kolegou jejího muže. Při večeři dostane Ema od manžela ocelový náhrdelník, který pro ni nechal vyrobit i přesto, že se domluvili, že výročí bude bez dárků. Ona má pro něj připravené lístky na Super Bowl. Mark je s díky odmítá. Při odchodu z restaurace jí Mark řekne, že pro ni má ještě jedno překvapení. V kapse kabátu najde Ema černý šátek. Mark jí se zavázanýma očima veze tmou kamsi autem. Když sjedou z cesty, Ema si ze strachu sundá šátek. Přijíždí k domu u jezera. Všude po domě jsou rozsvícené svíčky, cesta z plátků růží a připravené vzkazy. Růže jí zavedou do ložnice, kde na ni čeká Mark s přípitkem. Mark se jí omlouvá, ví že to mezi nimi v poslední době nebylo úplně v pořádku, ale chtěl by tomu dát ještě šanci. Když se Ema ráno probudí, je jí hrozná zima.  Zjistí, že je připoutaná k manželovi kovovými pouty. Mark sedí vedle ní, zeptá se, jak se vyspala a pronese, že je čas vstávat. V ten moment si prostřelí hlavu. Ema zůstává v posteli zakrvácená s mrtvolou svého muže, ke které je stále připoutaná. Chce přestřelit řetěz zbraní, ale v té byl jen jeden náboj. Odtáhne mrtvolu do šatny, ve které jsou jen její svatební šaty, které ukrývají trezor. Když se chce dostat do přízemí, spadne ze schodů a mrtvola Marka na ni. Táhne ho domem na svatebních šatech. Hledá telefon v kabelce, ten je ale utopený ve váze s růžemi. V koši na odpadky nachází klíče od auta. Obléká si manželovo krvavé oblečení, nohy si místo bot omotává látkou ze šatů a vydává se ke garáži. Naloží mrtvolu do auta, povede se jí nastartovat, ale záhy motor vypne. Zjistí, že vypustil nádrž. V autě začala hrát hudba do které pronikne jeho hlas. To ji vyděsí, ale je to jen nahrávka. Mark jí vysvětluje, že byl povolán pryč a nemohl by se dívat na to, jak žije šťastně dál... (TV Prima)

(více)

Trailer 1

Kudly4

Už tenkrát po traileru, mi to dost připomínalo Gerald's Game (2017) a čekal jsem, že tahle varianta s Megan bude o dost lepší, ale o moc není. Upřímně jsem byl natěšený, že budu slintat a užiji si ji ve spodním prádle či v nějaké sex scéně, páč ten úvod byl jak z 50ti odstínu šedi,  ale taky bohužel. Příběh, nepřinesl jinak nic nového, napětí u mě nefungovalo, občas jsem se dost nudil,  nenadchlo mě to, celkově mě to moc nebavilo. Slabší trojka. ()

EvilPhoEniX

Dlouho mi film ležel na disku a z nouze jsem se k filmu odhodlal a je to překvapivě lepší než jsem doufal. Megan Fox je sice nádherná, ale hraje hodně špatně ( Něco jako Chris Rock v nedávném Saw), ale dokážu se nad tím povznést.  Má to docela sympaticky originální námět, kde Megan Fox je připoutána ke svému mrtvému manželovi jakožto součástí zajímavé Pomsty, uprostřed ničeho v chladném prostředí a ještě do toho jí půjdou po krku 2 zabijáci. Je to hezky natočené, poměrně napínavé, atmosféricky dusné, našlo se pár menších dějových překvapení a došlo i na trochu Gore, takže zřejmě víc než jsem očekával. Na vyšší hodnocení mi to sice nestačí, protože to vyloženě v ani jedné rovině ničím extra nevyniká, ale na solidní průměr a fajn večerní Thrill zábavu Till Death posloužilo obstojně. Příběh 3/5, Akce 3/5, Humor 0/5, Násilí 3/5, Zábavnost 4/5 Hudba 4/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 3/5. 6/10. ()

oveckaoa

Megan jsem viděl naposledy v želvách ninja 2 od té doby v ničem až nyní. Není to nějak extra dobrá herečka a ani pěkná zde navíc je prvních 15 minut pěkně hnusná. Podobný námět už zde kdysi byl akorát tam byla ženská co byla přivázaná na posteli a byla s mrtvolou a nikde nikdo tady je ženská přivázaná s mrtvolou .Jelikož je toho asi málo tak tam režisér narval i home invasion s lupiči co chtějí diamanty.  P.s. já nevím , ale kdyby si někdo vedle mě prostřelil hlavu tak bych se asi pozvracel nebo by mě bylo blbě a to jsem chlap já vím, že v Americe jsou lidi otrlí a zvyknutí na cokoliv, ale někdy by neuškodilo to do těchto podobných filmů dát. P.s. 2 jedna z prvních věcí co Megan napadne je umýt si obličej od krve  mě osobně by více štvaly ty pouta, ale hold každý má jiné priority. Proč mu nevykloubila ruku a nevytáhla ty pouta přes to předpokládám, že na mrtvole by to šlo lehčeji než na živém člověku? 40 procent ()

JASON_X

Kdybych si někdy sestavoval žebříček nejodpudivějších (resp. nejnesympatičtějších) hereček, má tahle karikatura silikonové panny místo v mojí Top Ten jisté. A ačkoliv v rámci svého žánru to byl film lehce nadprůměrný (námět i scénář mi přišel vzdáleně příbuzný starším coenovkám), kvůli oné kreatuře nemůžu jít ani na průměrné hodnocení. Pochybuju totiž, že se mezi příčetnými diváky najde jediný, který byť jen na chvíli uvěří, že by se tahle bezduchá zmalovaná rozkuřovačka dokázala tak chladnokrevně a inteligentně vypořádat nejen s manželovou sebevraždou a vraždou amanta, ale i s dvojicí gaunerů (i když neschopných) k tomu. ()

Eliott

Velice odvážné rozhodnutí postavit další film okolo Megan Fox, která hereckým talentem příliš neoplývá. Její pěkná tvářička má už několik let naučené ty samé obličeje, ale strach a bolest mezi ně asi nepatří. A tak přestože běhala celý film polonahá v extrémních zimních podmínkách, já ji stále nebyl schopen ani na vteřinu uvěřit, že by ji mohla být zima. Tento fakt mne asi na filmu štval nejvíce. Nicméně, pokud si odmyslím všechny blbosti, ve výsledku jsem s dílem spokojený a hodnotím o mnoho kladneji než film na podobném základu (Geralds Game). Přes všechnu kritiku se na mém stále dobrém hodnocení odraží především promyšlenost celkového plánu manžela (chvílemi jsem si připadal jako bych sledoval Saw), a naháněčka s padouchy po domě mne také velice bavila. 60% ()

• Jakmile večer Emma (Megan Fox) viditelně zamkne dveře na řetízek, hned v dalším záběru je vidět řetízek volně visící vedle dveří. (Timak)
  • Natáčanie prebiehalo v bulharskej Sofii v štúdiách, pretože sneh vo filme je falošný a vyrobený z papiera. (Real Tom Hardy)
  • Poté, co před domem opakovaně bodne zabiják Bobby (Callan Mulvey) do břicha Toma (Aml Ameen), nejsou na jeho noži po tomto útoku žádné stopy po krvi. (SsgtJira)