Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

pravo odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tento film by mali povinne premietať na vysokých školách budúcim filmárom, aby sa v budúcnosti niekto z nevedomosti nedopustil k divákovi podobnej zvrátenosti ako tvorcovia tohto nepodarku. Chápem, že ľudia majú rôzne stupne hodnotenia humoru, ale TOTO? Ak si chcete pozrieť jeden z najhorších filmov v histórii českej filmografie tak všetkými odporúčam toto veľdielo a som presvedčený, že nebudete sklamaný. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Ono to příjmení Hruška, má demenci snad vrozenou nebo co (tím se chci omluvit všem kromě Ládi Hrušky, kteří mají toto příjmení). Jenže Vašek Hruška (Sypal) je takový kokot, že i James Bond by si raději ustřelil palici, než aby s ním musel někdy spolupracovat. Debílek od pohledu si jedu svou lajnu trapnosti od prvních minut a Jaroslav Soukup už byl zralý na Bohnice. Polda už netáhl a tak se rozhodl rychle vypotit další kravinu. Tu jednu hvězdu dám asi za dvě scény, u kterých jsem se trošku zasmál a Petru Martincovou. Jinak bída a děs. ()

Reklama

Honzíno odpad!

všechny recenze uživatele

Dohromady jsem to skoro viděl celé. Nerad bych se chvástal, ale označím to za velký výkon. A jedná se o jednu z největších debilit, co jsem kdy dokázal vidět. Opavdu. Míra demence, obsažená v tomhle "snímku" (není to rouhání se filmařskému umění?), je hodná uzavření do izolace a zahrabání někde na dně Mariánského příkopu. I když to by byla vlastně pocta. Raději někde na dně bezejmené a velice hluboké propasti, pod megatunovou vrstvou radioaktivního odpadu. Může být vůbec někdo tak ubohý? ()

fannah 

všechny recenze uživatele

Někde jsem četl, že tohle dílko se točilo na Technicolor. Vůbec bych se nedivil, kdyby pánové chtěli každý metr materiálu vrátit od dvojice SS zpátky, aby už se nikomu dalšímu nemohl obrátit žaludek. To už je ale bohužel, po NOVA reklamě a produkci, která nás zasypala DVDčky s touhle rádoby slátaninou, stejně nemožné. Takže přeju všem pěkné podívání :-D:-D ()

Oskar 

všechny recenze uživatele

Hodnocení odpad! dávám jen filmům, z nichž není vidět nic jiného než fušeřina nebo póza. Tenhle film je sice mimořádně nepovedeným důkazem, že Soukup vůbec nemá ponětí, čemu my normální lidé říkáme crazy komedie, ale přesto myslím, že snaha a naivita tohoto nepoučitelného režiséra je upřímná. Navíc ten film je tak špatný, že právě díky tomu se můžete takovým zvráceným způsobem i pobavit. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama