Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Tento film som pozeral okolo tretej v noci, keď som mal salmonelózu a tak ma bolelo brucho, že som nemohol zaspať. Ako ukrást Dagmaru mi náladu vôbec nezdvihlo, ale chytať sa za bolavé brucho od smiechu som sa našťastie nemusel ani raz. Skôr mi z toho všetkého bolo ešte viac zle. Liečil som sa potom dosť pomaly. Maisner je ale ešte väčší prúser. ()

Gulde odpad!

všechny recenze uživatele

V jistém ohledu je to motivující film, protože věřím, že i já bych byl schopen natočit výrazně kvalitnější film než tento, a to nemám žádné umělecké a už vůbec ne filmové vzdělání. Dost dobře nerozumím, co se Soukupovi v druhé polovině 90. let stalo, že natočil tři naprosto tragické filmy. Kdyby tuhle hrůzu natočil o deset let dříve, tedy v roce 1991, možná by to tehdy sklidilo i jisté ocenění. Tak či onak se jedná opravdu o primitivní film, na kterém nelze snad ocenit naprosto nic. ()

Reklama

Dr. Hawkeye odpad!

všechny recenze uživatele

Tento film je skutečně tak špatný, že už se neřadí ani mezi ty "špatné" filmy, při jejichž sledování se bavíte alespoň jejich špatností. Tato šmíra, diletantství a amatérismus v nejhorším smyslu tohoto slova vyvolává v divákovi snad jen pocit trapnosti, ubohosti a někde vzadu snad i jistou lítost, kam až může Jaroslav Soukup (a protagonisté jeho „filmu“) klesnout… Při představě chystaného čtvrtého dílu (zatím) trilogie Byl jednou jeden polda mě chytá děs… ()

kritiklon odpad!

všechny recenze uživatele

Zřejmě nejhorší film české kinematografie a největší nestoudnost jenž se nazýva filmem je směskou nudy, trapného "humoru" a dá se říct že až zoufalosti. Jak lze tohle vůbec natočit a myslet to vážně? Absolutně nechápu! Pokud zná někdo něco horšího než toto dno žumpy, rád bych věděl co by to tak mohlo být. Myslím že horších adeptů asi moc nebude! ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné, opravdu příšerné. Krom toho, že nesnáším parodie, tady byla parodie na Jamese Bonda ... no jako nemám slov, film nemá hlavu ani patu, hudba příšerná, příběh nulový, žádné vtipné scény, spíše trapné. Nikdo z herců nedokázal zaujmout. A to tenhle film natočil jaroslav Soukup, k neuvěření. Film hodnotím na 1% = odpad! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama