Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bláznivá komedie o českém super-agentovi 007 naruby. Muž pro zvláštní operace je totální nemotora a je nasazován vládou tam, kde jde o něco naléhavého a mimořádného. Superagent Vašek Hruška se svěřených úkolů neohroženě ujímá a k jejich řešení přistupuje zcela netradičně. Jeho akce jsou však překvapivě úspěšné... (oficiální text distributora)

Recenze (510)

Ainy odpad!

všechny recenze uživatele

Nedávám moc těchto nejhorších "ocenění", ale ač jsem dlouho přemýšlela a hloubala co by mě v tomto filmu aspoň nějak zaujalo, abych mohla dát aspoň jednu hvězdičku ... tak jsem stejně na nic nepřišla. Jaroslav Sypal se mi jako herec vůbec, ale vůbec nelíbí. Já zastávám myšlenku, že ten, kdo se nenarodil s komediálním talentem, tak tomu nepomůže ani svěcená voda k tomu, aby někoho upřímně rozesmál a to je v tomto případ pana Sypala ... ()

MM11 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohlecto, to bylo trochu silný kafe i pro stálé diváky TV Nova, a proto to naše nejsledovanější televize pustila pouze jednou, a od té doby se o tomto filmu nezmiňuje. Scénář si musel Soukup zaobstarat v psychiatrické léčebně, protože je to neobvykle dementní, herci jsou samozřejmě maximálně toporný (hůř to snad ani nejde). Stopáž 75 minut vypadá zvládnutelně, ale takový nános trapáren jste dozajista ještě nezažili. To se nedá brát ani jako parodie a je pravděpodobné, že Jak ukrást Dagmaru vyšoupne Majora Maisnera s prvního místa žebříčku nejhorších filmů. Už aby to bylo. ()

Reklama

Big Bear odpad!

všechny recenze uživatele

PRAHA - 13:00 - STŘEDNÍ ČECHY- (SEČ - Středovropského času) Po peklu o poldech, které nám Soukup naservíroval hned ve dvou pokračováních přichází s další brutalitou. Rejža asi z pohnutek, které zná jen on dospěl k závěru, že díky účasti Sypala film posype. Bohužel Sypal způsobuje akorát rozsypání. Tento neherec par excellence mi způsobuje svědivou vyrážku už jen když se mihne v úvodních titulkách... K tomu další hvězdy, Libor Baselides (také už nevíte kdo a co je zač že jo?), porno hvězda Martincová ad.. Zkrátka s tímhle ansámblem, solidním scénářem a dobrým rejžou se dá natočit tahle sračka. Před tímhle je už jenom Westernstory... Parodie na Bonda mám rád, ale tohle byl ODPAD čistej jak vzduch v Himaláji. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

byl jsem nucen to vidět ....... celé ...... ještě teď roky poté mne budí ze sna ten hlas .... hlas Vaška Hrušky ..... doprovází ho sled těch nejhorších záběrů na které měly mé oči tu "čest" pohlédnout ....... pak se k tomu přidá magistra kutláková (no, sice není z tohoto filmu, ale mluvím o snu) ........ pak jsem se probudil zalit ledovým potem vydávajíc zvuky smrtelného chrapotu ......... pak přijde ten hodný pán .......... ten v bílém plášti .................. pohladí mne po vlasech a dá mi pár prášků........ pak odejde a vypíše další řádky do složky: "PACIENT Č.3459912" .......... celá složka začíná slovy: pětitisící dvoustý sedmdesátý šestý pacient který viděl TEN film ....... jak rád bych měl u sebe žiletku ........... PS: nejhorší film všehomíra, je tak hrozný že není ani zábavný ()

mzss1 odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerné, opravdu příšerné. Krom toho, že nesnáším parodie, tady byla parodie na Jamese Bonda ... no jako nemám slov, film nemá hlavu ani patu, hudba příšerná, příběh nulový, žádné vtipné scény, spíše trapné. Nikdo z herců nedokázal zaujmout. A to tenhle film natočil jaroslav Soukup, k neuvěření. Film hodnotím na 1% = odpad! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Klatovech, Srní, Železné Rudě, Praze a na Křivoklátě. (M.B)

Reklama

Reklama