Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vynikajícího hasiče a pilota Peta všichni považují za lehkomyslného blázna, protože při hašení požárů příliš riskuje. S Dorindou se neustále hádají o jeho nechuti usadit se a žít poklidným rodinným životem cvičného pilota. Protože však Dorindu miluje, souhlasí nakonec, že riskantní práce zanechá. Čeká ho ještě poslední akce, hašení velkého lesního požáru. Když se jeho přítel Al dostane při akci do nesnází, Pete ho zachrání, bohužel za cenu vlastního života. Zjeví se mu ale anděl v podobě bíle oděné ženy jménem Hap, která ho posílá zpátky na Zem, aby zbavil smutku svou lásku Dorindu. Romantická sci-fi fantasy Stevena Spielberga. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (102)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Cože? Spielbergův nejhorší film? Úlet? Ptákovina? Ale jděte! Takhle já si představuji ideální film pro všechny - je v něm romantika, humor, dobří i skvělí herci (ano, John Goodman), napínavé letecké scény natočené s takovým citem a přehledem, že nemohou být od nikoho jiného... Prostě nefalšovaný Spielberg, zábavný, vděčný a krásný. A podezírám autory Ducha, že něco málo okoukali (ačkoliv tenhle film je také remake). ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že potenciál na veľmi dobrý film tu určite bol. Po prvé by bolo potrebné vyhodiť prvú tri-štvrť hodniku, ktorá je len čistá vata, až potom sa začína skutočný film. Ďalej - neviem, ale ja som mal stále pocit, že sa pozerám na film, ktorý sa odohráva v nekonfliktných 50. rokoch. Myslím si, že ak by sa príbeh presunul do toho obdobia, bolo by to super a malo by to skvelú atmosféru. Ešte by som tam pridal viac gagov. Hlavne od okamihu, keď sa hlavná postava vydá za "učňom" je film skvelou komédiou. Je tam niekoľko skutočne skvelých gagov (cigareta, prvé hasenie), ale potom to neviem prečo ustane. Herci sú vynikajúci, hlavne Dreyfuss a Goodman sú nezabudnuteľný. No a skvelá Audrey Hepburn! Škoda, mohlo to byť lepšie. U Stevena sklamanie :( ()

Reklama

Psema 

všechny recenze uživatele

Spielberg v módu Amazing Stories. Perfektní dobovka se zasněnou poetickou optikou, dokonalým Dreyfussem, který je srdcem filmu, a jedněmi z nejnapínavějších leteckých scén, co jsem viděl. A to se v nich ani nestřílí. Sentiment my ass, v tomhle filmu je víc virtuozity než v čemkoli z letošního roku. Stačí se podívat na narozeninovou scénu, záchranu Goodmana nebo finále. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Příště už snad jen za stavu nejvyšší nouze. I na pustém ostrově bych váhal, zda házet kameny do vody, nebo si tuhle nejistou látku pustit. Mnohokrát jsem měl nutkání použít rychloběh. Viděl jsem tak před deseti lety a už tehdy jsem měl výhrady, a i nyní při oprašování starých kousků jsem nebyl sto se naladit na stejnou vlnu. Promiňte, pane Spielberg, i vy paní Hunter, dokonce i vy, pánové Dreyfuss a Goodman. Třetí hvězda se mi hledá nesmírně obtížně. Nakonec jí dát nemůžu!! ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Spielberg nie je typ režiséra ktorý by ma dokázal sklamať. A napriek tomu, že Always sa pokladá za jeden z jeho najslabších filmov (čo je koniec koncov pravda) stále sa jedná o nadpriemer. Filmu sa dá vyčítať pomalé tempo vyprávania, priemerné herecké výkony, a nevýrazný scenár. Napriek tomu má tento film svoje kúzlo. Posledná 30 minútovka s Holly Hunter hasiacou požiar z lietadla a jej následná havária do rieky je napínavá, dojemná a podmanivá zároveň. Okrem toho konečne viem, z akého filmu čerpal inšpiráciu Duch s Demi Moore. 60% ()

Galerie (48)

Zajímavosti (14)

  • Audrey Hepburn za svou roli obdržela honorář ve výši jednoho milionu amerických dolarů. Celý jej darovala fondu UNICEF. (HellFire)

Reklama

Reklama