Reklama

Reklama

Boxer Rocky Balboa si užívá bohatství, které jako mistr světa získal. Bojuje pouze proti snadným protivníkům. Pak je ale vyzván arogantním Clubberem Langem. Rocky výzvu přijímá, aby ještě jednou dokázal, že je jen jeden mistr. Jenže se stane nečekané: Lang vyhraje a stane se novým mistrem. V Rockyho už nikdo nevěří, kromě jednoho člověka: někdejšího mistra světa Apollo Creeda. A právě on se pokusí povzbudit Rockyho bojovného ducha a dostat jej zpět do vrcholné formy… (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (484)

Stegr 

všechny recenze uživatele

80% - Nebýt trapného rozjezdu (viz. Rockyho a Adrianina zpívající scéna), hodnocení by bylo vyšší. Jinak to byl Rocky, jak má být. Škoda jen, že Clubber Land ze sebe za celý snímek nevypotil jedinou inteligentní větu. Mimochodem, nemůžu si odpustit nezmínit, že kruh se uzavírá, ságu o Rockym mám s třetím dílem shlédnutou celou... :) ()

Lateef 

všechny recenze uživatele

Zajímavé pokračování série. Trochu rozházené, na druhou stranu pomohlo v kariéře wrestlerovi Hulku Hoganovi a kreativnímu nejen herci Mr. T. Neúprosně tikající hodiny času si v dlouhém příběhu vybírají svoji daň, a když už se zdá, že Rocky se schoulí do klubíčka a zbytek svého života stráví v chmurných myšlenkách a sebeobviňováním se, nastoupí na scénu řečnice Adriana, sejme z Rockyho břímě výčitek a touto chvílí počínaje se dá do pohybu dobře promazané soukolí, jenž je tvořené skvělou hudbou, zajímavou tréninkovou montáží a zase je to ten starý dobrý Rocky s "pohledem tygra". Finální souboj je z obou stran sestavou o desítkách přímých úderů do hlav, či-li je opět nereálný, možná více než kdy jindy. Titulní píseň Eye of the Tiger od skupiny Survivor se stala hitem a i po těch mnoha letech je stále svěží a vysoce motivační. Rocky svého protivníka dokázal znovu převálcovat, ale celkově se jedná zatím o nejslabší díl série. 125 miliónů dolarů ()

Reklama

Sawy 

všechny recenze uživatele

Eye of the Tiger! Můžu si třeba stokrát říkat,že třetí díl Rockyho je docela zbytečný.Že děj je klišovitý a předvídatelný.Že spousta epizodek je tu jen proto,aby se stopáž vytáhla aspoň na hodinu a půl.To všechno je pravda a já ji nepopírám.Ale co na tom sakra sejde,když finálový zápas mě znovu zvedal ze židle! Znovu jsem ho prožíval a neměl jsem daleko k hlasitému povzbuzování.A celé to spojení s Apollem,bývalým soupeřem,dodává filmu velkou sílu.Možná to už není ten samý Rocky,jako když jsme ho potkali poprvé,ale postava se přece nějak vyvíjet musí nebo ne?Za to,že jsem se dobře bavil a za skvělý ústřední song nemám problém střelit tam ty slabší čtyři hvězdy. 75 % ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Bill Conti: 1. Eye of the Tiger - Survivor [3:53] ,2. Take You Back (Tough Gym) - Frank Stallone [1:48] ,3. Pushin - Frank Stallone [3:10] ,4. Decison [2:05] ,5. Mickey [4:39] ,6. Take You Back - Frank Stallone [3:37] ,7. Reflections [3:21] ,8. Gonna Fly Now - DeEtta Little/Nelson Pigford [2:50] ,9. Adrian [1:42] ,10. Conquest [4:40] ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 9/10 Děj 8/10 Hudba 8/10 Efekty 7/10/// +mnohem více je zde slyšet hudba, více emocí a dojemných scén, parádní Carl Weathers, tréning, finále -až na tu prostřední část to má svižnej spád/// Potěší Mr.T aji Hulk Hogan. Tedy po stránce obsazení ještě lepší než předtím. Příběhově je toho na jednu část až dost: řada výtěství, souboj s Clubberem, prohra, smrt Mickeyho, strádání, Apollo, tréning, finále...je zde více emocí, má to rychlí spád. Už zde není tolik poznat stáří filmu. Navíc je již obstojně využívaná hudba. Takže abych pravdu řekl, tohle překonává i dvojku, což je překvapení. Rocky III prostě nestačil ani nudit a to se taky cení./// Celkem 80%/// ()

Galerie (104)

Zajímavosti (100)

  • Na páse s titulom Ring Magazine World boli po bokoch štyri fotografie boxerov: Floyd Patterson, Jim Braddock, John L. Sullivan a George Foreman. (Pat.Ko)

Související novinky

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (více)

Reklama

Reklama