Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 2
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (60)

Soweek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S odlehčeného pozitivního seriálu přepíná druhá série absolutně nepochopitelně na těžce depresivní vlnu běžných větších či menších životních problémů a překážek. Humor a příběhová linka je upozaděna a na scénu nastupují osobní strašáci hlavních protagonistů. Ne, že by to seriál dělal špatně, ale podobných kousků je k mání přehršle a Ted Lasso se dobrovolně vzdal toho, co mu šlo nejlíp. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ted Lasso prostě asi patří k něčemu co asi skoro vymizelo, nebo zdali to vůbec někdy existovalo. Bylo to feeling good show, která ve vás asi hlavně vyvolala nějakou úroveň optimismu a potěšení. Pro někoho asi super, ale já po druhé sérii, která sice byla fajn mi ale nedala nic extra nového do života. A asi si dokážu suplovat nějaký optimismus jinak než přes hodiny ztracené na seriálu, který pro mě nemá moc smysl. ()

Reklama

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z přepychové sportovní první série se přehoupneme do formátu ala Kancl nebo Přátelé. Úplně to nehrálo na mou notu a rozvíjení určitých charakterů mi zadělalo na pořádný knedlík v krku ale v rámci seriálové zábavy to i tak sjedeš bez problému až do finále, takže hodnocení "Dobrý" vyloženě sedí, right? ()

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„LASSO NA TRÉNOVÁNÍ OČIVIDNĚ NEMÁ…“ ///    Furt hodně „lidskej“ seriál, bohužel oproti jedničce míň fotbalovej. Víc se tady věnujou jednotlivejm postavám, který se ale tím pádem, čím víc je poznáváte, hloubějc zarejvaj pod kůži. A úplně nejvíc by mě zajímalo, kdo tady má na starosti ty mentální nápady… (ne na CSFD vole, v tom seriálu…)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím co si počít s Bořkem Dočkalem. 2.) Cejtím se ve firmě nedoceněnej. /// Thx za titule „Karel Himmer“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

  • Na začátku epizody hraje píseň „I Got You Babe“ od Sonnyho a Cher. (Duoscop)

Reklama

Reklama