Reklama

Reklama

Ted Lasso - Série 2

(série)
Trailer 1
Komedie / Drama / Sportovní
USA, 2021, 7 h 46 min (Minutáž: 30–49 min)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (60)

Fr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„LASSO NA TRÉNOVÁNÍ OČIVIDNĚ NEMÁ…“ ///    Furt hodně „lidskej“ seriál, bohužel oproti jedničce míň fotbalovej. Víc se tady věnujou jednotlivejm postavám, který se ale tím pádem, čím víc je poznáváte, hloubějc zarejvaj pod kůži. A úplně nejvíc by mě zajímalo, kdo tady má na starosti ty mentální nápady… (ne na CSFD vole, v tom seriálu…)   ///  NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Nevím co si počít s Bořkem Dočkalem. 2.) Cejtím se ve firmě nedoceněnej. /// Thx za titule „Karel Himmer“.       /// PŘÍBĚH  ****  HUMOR  **  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kvalitatívny posun späť. Dôvod? Príliš veľa motívov, ktoré sa ku koncu začnú trieštiť, rozpadať a zauzlovať, čo síce vytvára podmienky pre vyvrcholenie v tretej sérií, ale zároveň to uberá na tej pohodovosti s ktorou ten seriál tak dobre narábal. Ted Lasso prestáva byť hlavnou postavou a je len častokrát sledovateľom udalostí na ktoré nemá žiadny vplyv. Funkčné stále v detailoch - či už sa jedná o Roya alebo vnútorný svet hrdinov, ktorý je prezentovaný po troškách ale my si aj napriek tomu dokážeme  o nich vytvoriť akú takú predstavu. Zauzlovanie na konci som čakal a zároveň som bol ním sklamaný. Aj napriek uveriteľnej motivácií, som čakal niečo sofistikovanejšie. Ako medzi článok medzi sériami to vie pripraviť živnú pôdu pre vyvrcholenie. Ale ako celok mi to prišlo uťahané, a bez pamätnej scény. A epizóda o Beardovi a jeho nočnom putovaní bola bizarná, zbytočná a do konceptu seriálu absolútne nezapadala. 2.séria - 60% ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První tři díly druhé série jsem si říkala, že je toho pozitivna a sluníčkaření až moc. Ale potom se to srovnalo a já jsem si to užívala každým coulem. Opravdu vtipný, odlehčený seriál, kde se řeší i starosti i radosti, a je v tom ještě navíc něco ulítlého...viz. speciální devátý díl, kdy si člověk připadá jako v nějakém nekonečném snu. A že se to točí kolem fotbalu si málem nevšimnete, a přitom, i to,  tomu dodává určitý příjemný nádech. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z přepychové sportovní první série se přehoupneme do formátu ala Kancl nebo Přátelé. Úplně to nehrálo na mou notu a rozvíjení určitých charakterů mi zadělalo na pořádný knedlík v krku ale v rámci seriálové zábavy to i tak sjedeš bez problému až do finále, takže hodnocení "Dobrý" vyloženě sedí, right? ()

VášaVF odpad!

všechny recenze uživatele

Překvapuje mě, že druhá série Teda Lasso měla k 11. 10. 2021 hodnocení  82 %. První řada byla originální a vtipná a hlavně o sportu. Ovšem ve druhé sérii se místo fotbalu řešily vztahy a celý seriál šel ke dnu a já se každý další díl ptal sám sebe, proč na to koukám a trpím. Asi jsem čekal návrat ke sportu, ale ten nepřišel a zůstal hodně upozaděn např. vztahem Sam a Rebecca a tím, jak si Beard urovnává myšlenky nočním putováním Londýnem. Pane jo, to byla sračka! ()

Galerie (116)

Zajímavosti (28)

  • Při vběhnutí na hřiště hraje „We Are The Champions“ od Queen a po ní následuje „Hello“ od Martina Solveiga & Dragonette. (Duoscop)

Reklama

Reklama