Ted Lasso - Série 2 (2021) (série)
Declan LowneyKamera:
David RomHrají:
Jason Sudeikis, Brendan Hunt, Nick Mohammed, Juno Temple, Hannah Waddingham, Jeremy Swift, Phil Dunster, Brett Goldstein, Stephen Manas, Bronson Webb, James Lance, Toheeb Jimoh, Annette Badland (více)Obsahy(1)
Ve finále této řady dostane Richmond příležitost k postupu. Ted se mezitím vyrovnává s důsledky bolestivě upřímného článku Trenta Crimma. (Apple TV+)
Kurevsky emotívne zakončenie druhej sezony. Kokos, tvorcovia mi namiešali kvalitný mix zmätenia v palici. Teraz fuckt neviem, koho uvidúme v následujúcej sezone, lebo tá bude! Na tuti!!! ()
Poslední tři epizody druhé řady představovaly to nejlepší v žánru za posledních pár let. Emotivně nacpané díly plné lidskosti, smíchu, slz, pochopení a porozumění. Vztahový kolotoč, kde dokážete pochopit všechny zúčastněné strany. A samotný závěr připravil půdu pro drsnou třetí sezónu. ()
Nechci nic říkat, ale JÁ TO VĚDĚL. 😛 ()
Jedno z nejsladších sportovních "vítězství" s poněkud hořkou tečkou. Už aby tu byla další sezóna! ()
Bravurní zakončení 2. série s nádherným odkazem do budoucna, a to že se ve 3. sérii máme na to těšit. ()
Photo © Apple TV+
- V epizodě je zmíněn seriál Melrose Place (od r. 1992) a film Pařba ve Vegas (2009). (Duoscop)