Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dcera vyšetřovatelky Magdy Malé Amálka nezvedá mobil. Není ani u žádné ze svých kamarádek. Neozývá se ani její babička Karolína, která ji měla vyzvednout z hudební školy. Když Magda zjistí, co se stalo u Karolíny doma a že tam Amálka není, rozeběhne velké pátrání, do kterého je zapojeno několik policejních složek. Čas neúprosně běží a život Amálky je v ohrožení. (Česká televize)

(více)

Zajímavosti (5)

  • Po 27. minutě jedou Černý (Jiří Vyorálek) s Malou (Petra Špalková) ve služebním vozidle vybaveným výstražným světelným a zvukovým zařízením. Vozidlo ve výjezdu při jejich komunikaci, i přes jejich pozorovatelnou nečinnost, mění tón výstrahy. Tak to nefunguje, vždy je potřeba manuálního zásahu řidiče či spolujezdce. (mikulin)
  • Na cestě k bunkru u Stříbrného jezera (neboli Sádráku) nastupuje Hrbek (Miroslav Hanuš) u opavského nádraží do trolejbusu, který jede do Kylešovic, tedy přesně opačným směrem, než leží Sádrák. (hudys666)
  • Na železniční stanici Široká Niva hovoří kriminalisté s výpravčí. Na této stanici už ale několik desítek let výpravčí neslouží. Trať má dispečerský provoz a je řízena výpravčím ze stanice Milotice nad Opavou. (smachj)

Reklama

Reklama