Reklama

Reklama

Až na Měsíc

Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Animovaný muzikál o dívce, která si postaví kosmickou loď a vydá se hledat mytickou měsíční bohyni. Režie se ujal legendární animátor Glen Keane. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (64)

FritoleXx 

všechny recenze uživatele

Přijemnou animaci, sympatickou hrdinku s roztomilým králičím sidekickem, či zajímavý nádech čínské mytologie po pár desítkách minut střídá dětinská stylizace plná barevných zvířátek, svítících koláčků a dalších infantilních blbostí, kterým nepomáhají ani nudně stereotypní a otravné vedlejší postavy. A co opravdu vůbec nepomáhá, je stupidní písnička každých 10 minut filmu. ()

Flory14 

všechny recenze uživatele

Když si hrajete na pixar ale nejste pixar. Over the Moon, sliboval silné téma a přesah který bude bavit i dospělé. První půl hodinu tomu skutečně je a snímek je emočně silný, pln otázek a zajímavých témat. Do té chvíle mě to bavilo ale potom, co se dostaneme do vesmírné části, je to jedna velká blbost. Barevné postavičky byly infatilní a podle mě nemohli bavit ani 7leté děti spíš tak 3-4leté. Příběh nám ze silného tématu „vyrovnat se, ze smrtí blízkého“ dostal do klasické „ najdi nějaký předmět“, což je obrovská škoda. Malej brácha byl otravnej a vlastně do teď nechápu proč ségra nejednou otočila. Písniček je tam víc než dost, tvůrci se utrhli a kolikrát navazují songy přímo na sebe, což z části bylo otravný kor když ani nebyly moc dobrý. Jedna hvězda je za roztomilého zajdu který bavil a druhá je za část na zemi. Jinak si snímek pozornost nezaslouží, slabé dvě hvězdy. ()

Reklama

Rayen1 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná slátanina... animace chvilkama celkem ok, snad ale jen na Zemi (za to jedna hvězda), od momentu, kdy nastoupila neonová odvrácená strana měsíce se spoustou blikajících čínskejch napodobenin mimoňů/bonbonů/slepic to kleslo na úplný dno. Člověk by snad chvilku i uvažoval nad lepším hodnocením, ale pak se tam objevil svítící psokrtek, ještě otravnější postava než malej step-bro. Písničky tomu taky nepřidaj, všeobecně nesnáším muzikály jako žánr (i kdybych je snášel, tak tohle bylo fakt utrpení poslouchat)... absolutní tragédie, možná bych byl nadšenej, kdyby mi bylo kolem dvou tří let, ale nominace na Cenu Akademie? Možná proto, že byl rok 2020 trochu suchej na animáče... asi? ()

hous.enka 

všechny recenze uživatele

Eeeeh já mám docela ráda mýty a báje z celého světa a jako malá jsem měla takovou pěknou pohádkovou knížku s čínskou pohádkou, ale tohle bylo... Přeplácaný. Neony, čínští mimoni a spooooousta příšernýho zpíváníčka... To prostě už znovu nechci vidět. Začátek se mi líbil a byla jsem zvědavá, kam to celé bude směřovat, ale teda tohle mě zaskočilo. Brrrr, dvě hvězdy za odvahu inspirovat se čínskou mytologií, jinak to byla kýčovitá hrůza. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Fajn Netflixí animák, na kterém mi vadilo snad jenom že se snaží Číně zavrtat do prdele až moc hluboko a občas je to hodně crazy. Ale má to fantasitej audiovizuál, dětem se to musí líbit, je to opravdu kouzelný, jenom to nemá takovej ten pixarovskej přesah pro dospělé. A dabingově to v Čechách dostalo tu nejlepší péči, i písničky jsou přezpívané jako kdysi ty nejlepší disneyovky. 7/10 ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Audrey Wells napsala scénář před svoji smrtí v roce 2018. Tento snímek je jí také věnován. (SONY_)
  • První animovaný film od Sony, který měl premiéru na Netflixu a ne v kinech. (SONY_)

Reklama

Reklama