Kamera:
Adam KrulišHudba:
Jonatán PastirčákHrají:
Tereza Těžká, Anežka Pithartová, Sabina Dlouhá, Karolína Zachová, Vít Klusák, Barbora Chalupová, Barbora Potužníková, Jan Vlček, Kateřina Kroupová (více)Obsahy(1)
Necenzurovaná verze V síti 18+ divákům velmi věrně zprostředkovává zkušenosti a pocity dětí zneužívaných na internetu. Zakryté totiž zůstávají pouze tváře predátorů. Tři dospělé herečky s dětskými rysy se vydávají na sociální sítě, aby v přímém přenosu prožily zkušenost dvanáctiletých dívek online. Ve věrných kopiích dětských pokojů chatují a skypují s muži, kteří je na netu aktivně vyhledali a oslovili. Drtivá většina těchto mužů požaduje sex přes webkameru, posílá fotky svých penisů a odkazy na porno. Děti jsou dokonce vystaveny vydírání. Dokumentární film Barbory Chalupové a Víta Klusáka vypráví strhující drama tří hrdinek alias „dvanáctiletých dívek", pro které se účast na experimentu, od castingu až po osobní schůzky s predátory pod dozorem ochranky, stává zásadní životní zkušeností. Predátorské taktiky se postupně obracejí proti svým strůjcům: Z lovců se stávají lovení. (Aerofilms)
Občansky závažné téma a netradičně pojatý a natočený dokument. A to si někteří chlapi myslí, že jsou perverzáci, když se občas podívají na nějaký ten film pro dospělé. Chyba, zde jsou ti prví škůdci! Fakt jsem čuměl, o tomhle problému jsem neměl ani páru. O nadprůměrném hodnocení skutečně není pochyb a pokud je máte, vaše chyba. ()
Šlo to udělat líp, to rozhodně, ale jednoznačně oceňuji pokus o odhalení a odchyt těchhle pervertů. Vykastrovat a amputovat čuráka! Strhnout nehty a vypíchnout oči! Posléze je vyložit z vrtulníku uprostřed amazonského pralesa a ponechat svému osudu. Možná z toho udělat reality show.. 18+ ..poslední přeživší by vyhrál pobyt na krokodýlí farmě.. ..kde už by rozhodně nepatřil na vrchol potravního řetězce.. ()
Dobře udělaný dokument...člověk tuší a trochu ví, co má čekat, ale ve finále je to stejně šokující a hnusný. Každý rodič cítí úzkost, když si uvědomí, jací úchylové číhají na naše děti na internetu. Přiznám se, že jsem ale zhnusen v kontextu dnešních zpráv, kdy bývalý předseda FAČR dostane 6 let natvrdo za zpronevěru a ti úchylní čur*ci maximálně 3 roky podmínku??!! Sakra, kde to jsme! Zavřít a vykastrovat! ()
Dobře, asi jsem si neměl vybírat verzi 18 +, s cenzurou by to bylo OK. Dlouho jsem na to byl zvědavej, jak to bude dokumentaristicky podaný. Velkej respekt pro tři herečky, který se do role dvanáctiletých holek celkem s vervou vžili a jak dokázali reagovat na ty otázky, dotazy a hlavně rozkazy. Dorazily mě ty následný schůzky, kolik jich opravdu do tý cukrárny přišlo. Ten poslední, kterej zveřejnil fotky a pak si ještě řekl o peníze, aby toho nechal, s tím by si měl někdo pohrát. To už byl tzv. alfa Predátor. Mě bylo jasný že něco takovýho se děje, ale povinnost pro rodiče a děti tohle vidět. ()
Aneb jak dojebat silný námět a skvěle zpracovaný dokument hloupou tričkovou reklamní kampaní. Tedy k filmu, jsem už dospělý a o okolním světě nemám a nedělám si žádné iluze. Dost často se stydím za to, že jsem muž, ale tohle bylo fakt až trapně komické. Kurva, to jako fakt? Chlapi jsou fakt idioti. Smekám před všema třema holkama, jak to skvěle zahrály a vypořádávaly se s tím, co se na ně hrne, i když byl vidět, že mají fakt dost a nechápou, pořád zůstávaly v roli a byly prostě skvělé. Za potěšující považuji zmínku, že tohle vážně nejsou jen samí pedofilové, ale "pouze" jen chlápci, co vy/zneužívají možnosti a situace. Ona to jako není žádná omluva, o to je to možná nakonec horší. Brrrr. Lidi jsou fakt jeblí. ()