Reklama

Reklama

Kriminální drama, které brilantně splétá historická fakta s fikcí, vypráví příběh třech přátel, kteří se ocitnou uprostřed jednoho z nejvíce šokujících spiknutí v americké historii. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (118)

Remedy 

všechny recenze uživatele

Příliš mnoho prvotřídních herců v působivé retroatmosféře, kde je celkový styl filmu snad 100x zajímavější než samotný příběh. Rozhodně tím nechci říct, že by bylo samo o sobě špatné mít ve filmu tolik hereckých es, jenže taky musíte umět využít jejich potenciál a podpořit to alespoň elementárně celistvým scénářem. David O. Russell formálně i narativně navazuje na předchozí Špinavý trik, ovšem tentokrát je to už opravdu jen otravná nastavovaná kaše, které ten rádoby satirický a místy až sebeparodický přístup spíš jen škodí. A ty neustálé dějové odbočky a podzápletky se fakt skoro nedaly vydržet. Typická ukázka stavu, kdy se jinak originální a zajímavý tvůrce chytil do vlastní pasti. [45%] ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Zbytočný film. A vlastne má rovnaké negatíva, ako niektorými ospevovaný American Hustle. Kaleidoskop scén, ktoré majú akože dávať väčší príbeh, ktorý ale v zásade nikoho nezaujíma. Nie je to o vzťahoch, nie je to ani o premyslenej zápletke. Je to len atrakcia plná hviezdnych mien, ktoré síce hrajú obstojne, ale v zásade pre nikoho. Ten film je sám sebe nepriateľom. Snaží sa hrať s divákom, snaží sa byť zaujímavý, ale v konečnom dôsledku je len nudný a nenápadný. Bez čohokoľvek pamätného a bez čohokoľvek, čo by dávalo tomu miš mašu hlbší zmysel. Tak hlúpy a generický príbeh, bez logiky a ešte k tomu zbytočne komplikovaný je v zásade v dnešnej dobe obrovským výsmechom. A nie je na to žiadne ospravedlnenie. Je to film so zvučnými menami ( či už na poli hercov alebo štábu) ktorý nie je pre nikoho. Jedna hviezda za Balea, ktorý je ako tak znesiteľný. A John David Washington je strašne plochý herec. Bez emócie, charizmy a talentu. Posledná hodina bola mnou doslova pretrpená. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„Z BĚLOCHA V BEDNĚ KOUKAJÍ POTÍŽE“…  Spousta slov, krásný hérečky a Christian Bale. Noir krimi, smrtelně ukecaný a komplikovaný, ale ne úplně nezajímavý. Chybí tomu jednoduchej tah na bránu. Prostě jen takový zajímavý nakouknutí do americký historie. Ovšem ta filmařina mě bavila! ///   -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Film je volně založen na spiknutí nazývaném „Wall Street Putsch“, jehož cílem bylo v roce 1933 svrhnutí prezidenta Roosevelta. 2.) Jistou inspirací k příběhu poskytl i dokument „A Night at the Garden“. 3.) Thx za titule „Kateřina Hámová“.  ///                         PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

CatcherBlock 

všechny recenze uživatele

Je to spíš 3 a půl, za výborné herecké výkony,  (Hlavně Bale vyčnívá, jako vždy) Skvělý vizuál a výpravu a za některé velmi dobré momenty ( Celá poslední půlhodina.... Část, kdy jako mladí ve válce přišli ke zraněním atd...) ale velká část stopáže, je tak absurdně přepálená, nezáživná a plná prázdných keců, které vás tak otupí, že tímhle si film pod sebou podřeže větev. Chtělo to zkrátit o cca 35 minut a bylo by to hodně fajn.  Pointu jsem očekával, přesto zajímavě vykreslená 70 % ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Jak kdyby ten příběh vyprávěl děda Simpson. V překombinovaném a samolibém scénáři Davida O. Russella se pod nánosy neustálých odboček a zbytečných expozic vytrácí ta samotná jednoduchá zápletka, již se režisér a scenárista v jedné osobě neúspěšně snaží vyprávět. Něco málo přes 130 minut tím tak působí jako mdlé čtyři hodiny. Barevná paleta padesáti odstínů hnědé a otravné pitvoření herecké elity tomu taky moc nepřidává. Dlouho jsem nebyl tak vytočen slepou nabubřelostí nějakého filmu a potažmo jeho tvůrce, takže je dobře, že to s návštěvností v kinech tvrdě padlo na držku. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Název filmu se objeví až během závěrečných titulků. (noelcoward73)
  • Film sa stal kasovým prepadákom s odhadovanými stratami pre štúdio viac ako 100 miliónov dolárov. (Arsenal83)

Související novinky

Gosling a Robbie opět spojí síly

Gosling a Robbie opět spojí síly

20.08.2022

Hvězdy chystané Barbie Margot Robbie (Vlk z Wall Street) a Ryan Gosling (Blade Runner 2049) se znovu shledají. A to vlastně už velmi brzy, Gosling se totiž podle všeho čerstvě upsal chystanému… (více)

Reklama

Reklama