Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neohrožená, ale finančně strádající advokátka zažaluje seznamku, která okouzlujícímu klientovi zaručila, že najde pravou lásku. A mezi nimi dvěma to pěkně zajiskří! (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (67)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Ľahká a nenáročná komédia – s tým nie je problém. Problém je s tým, že by sa z toho dalo dostať aj viac – mám na mysli základný príbeh a vtipných momentov/dialógov. Hlavná dvojica R. Leigh Cook a D. Wayans Jr. nie je márna, avšak tá chémia medzi nimi je celkom krehká. Na vedľajšej línii hereckých výkonov je viac tých trápnejších momentov ako vydarenejších. „Láska so zárukou“ je v zozname Netflixu len ďalšou tuctovou záležitosťou. Výnimka je v tom, že je to aspoň o niečo pozorovateľnejší ako ostatné podobné veci. P.S.: Úvodný a záverečný pop-rock song od Tiffany bola dobrou voľbou. Osobné hodnotenie: 65% (**) ()

Vajonek 

všechny recenze uživatele

Romantická komedie, která je dost předvídatelná, obsahuje spoustu klišé a má opravdu hodně přestřelený a přeslazený závěr. Z podprůměru/průměru do lehčího nadprůměru ji zvedá výběr představitelů ústředního páru, jejich herecké výkony, vzájemné napojení a některé docela vtipné či příjemně milé slovní výměny (ne že by tedy vedle nich ve filmu nebylo hodně přesně opačných dialogů). 55 %. ()

Reklama

Jenda 

všechny recenze uživatele

Nechal jsem se nalákat obsazením, ale byl jsem hodně zklamán. Příběh plytký a nudný, jako diskuze o rozpočtových zdrojích na vánoční příspěvek pro důchodce..., herci jakoby bez zájmu. Je samozřejmě jasné jak všechno dopadne, ale tenhle film je spíš jako nějakej televizní projekt Lifetime televize... ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Puntičkář, který si poctivě zapisuje průběh každého svého rande by musel být vážně nesnesitelný. Tady je vzorem všech ctností a tužeb. Je to prostě klasická instatní holywoodská romantika s extrémně hloupým nápadem (scénářem) vyznačující se tím, že si hlavní protagonisté dají první pusu až před publikem, aby nakonec společně a ruku v ruce zapadli přesně do těch komerčních hnusů. proti kterým jakože celou dobu bojovali. Morální dno a co se týče romantiky, tak tu jsem tady nenašla taky. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keby neprišlo to gýčovité finále, mohlo to dopadnúť lepšie. "Love, Guaranteed" dokopy neponúka veľmi zaujímavý koncept, ani originálny námet. Môžem narovinu povedať, že ak máte radi Hallmark romantiku, tak si film užijete. Je to natočené kompetentnejšie, herecké výkony sú lepšie a humor väčšinou funguje. No príbeh je obohrané klišé, postavy nie sú veľmi zaujímavé, všetko je vysoko predvídateľné a dokopy sa nedočkáme ničoho, čo by sme už v minulosti nevideli. Ja som celkovo film bol schopný celkom v pohode stráviť, dokým sme sa nedostali do jeho finále. Poviem to otvorene, celý ten súdny proces je jeden nepodarený vtip okorenený takou neskutočnou dávkou gýčovitosti a tuposti, že sa to už ani nedá komentovať. Vieme ako to všetko na konci dopadne. No film si zvolí na to tak neskutočne teatrálnu techniku, že všetko čo predtým bolo celkom stráviteľné, miestami celkom vtipné a dobré sa zrazu zmení na absolútny výsmech všetkému čo sa reálne budovalo. Neviem. Nie je to film pre mňa, no nemôžem povedať, že by som si určité časti neužil. Ak máte radi romantické komédie z USA, tak si to pozrite. Možno vás to chytí. Pre všetkých ostatných to bude strata času. Hodnotenie: C+ ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Auto advokátky je Volkswagen Karmann Ghia, které se vyrábělo od roku 1955 do 1969 a je dnes poměrně drahé (vzacné). Mohli  jsme ho zahlédnout i v jiných filmech, např. od Quentina Tarantina, konkrétně ve filmu Kill Bill (2003) nebo Tenkrát v Hollywoodu (2019). (cmenda)

Reklama

Reklama