Tomasz KoneckiScénář:
Andrzej GołdaKamera:
Tomasz MadejskiHudba:
Paweł LucewiczHrají:
Mateusz Kościukiewicz, Rafał Zawierucha, Zofia Domalik, Agnieszka Więdłocha, Edyta Olszówka, Emilia Krakowska, Kamil Szeptycki, Tomasz Sapryk (více)VOD (1)
Nenapravitelný sukničkář má pocit, že mu žádná žena neodolá. A tentokrát začne nadbíhat tvrdohlavé ženě, která se má provdat za syna ambiciózního politika. (Netflix)
Je to takový ten typ komedie, kde jsou celkem předvídatelné vtípky, ale i nějaké, které nečekáte. U obrazovky vás film nejspíš udrží, i když v některých trapno-scénách možná odvrátíte zrak. Hlavní hrdina rozhodně není prototyp muže pro dnešní svět. Z nějakého důvodu na něj hlavní hrdinka nezavolá policii, když ji obtěžuje v autobuse. Zato hrdinův bratr to od policie několikrát schytá a to bezdůvodně. Zřejmě vhled do práce polské policie. Hlavní hrdina má další super schopnost, a to blbě se tlemit snad na všechno. A hlavně, z nějakého důvodu se změní z totálního sukničkáře a macho seladona na uvědomělého muže, který se tentokrát už opravdu zamiloval a svou milou si chce vybojovat stůj co stůj. ()
Miluju tyhle jednoduché polské romantické komedie. Podle mě jsou mnohem vtipnější a mají větší šmrnc, než ty americké. ()
Nuda, nuda a opět nezáživný příběh, bez špetky zábavy, vlastně všeho. ()
No, co k tomu napsat? Herecké obsazení zajímavé, ale nijak neoslnilo. Holky jsou až moc povolné. Vše se točí kolem jedné připravované svatby, a dvou úplně odlišných bratrů. Zatímco první má problém získat holku, druhý už měl asi každou v tom městě. Poznámka: Původně jsem chtěl dát nižší hodnocení, ale nakonec mě konec překvapil. Přesto tento film drží dnešní genderová pravidla, a tak není pro každého. Hvězdiček 4 ()
Nejvyšší čas, aby mi Poláci po čase naservírovali něco fakt obstojnýho. V opačným případě brzy zapomenu, že jsem o nich smýšlel coby o evropským Hollywoodu. I v tomhle žánru je možný točit vkusný filmy, ale konkrétně tenhle je prachbídnej a pro mě nekoukatelnej, zbývala mi do konce víc než hodina, když jsem to zabalil. ()
Photo © Kino Świat

- Film bol natočený vo Włocławku (Poľsko). (Arsenal83)