Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Filmová komedie režiséra Jana Prušinovského (Most!, Okresní přebor) vypráví příběh dvou bratranců Romana (Kryštof Hádek) a Emila (Robin Ferro), jejichž snem je dostat se na závody Formule 1. Roman vede ušmudlaný autobazar na okraji města, má tři děti a živelnou manželku (Anna Kameníková). Emil, horlivý milovník pořádku, si piplá svou autodílnu v centru a o autech ví skoro všechno. Když jednoho dne Emil v televizní soutěži vyhraje vstupenky na Velkou cenu Španělska v Barceloně, netuší ani jeden z nich, že jejich výlet za snem se brzy změní na divokou jízdu napříč Evropou. Zvláště když se na ně nabalí Štětka (Štěpán Kozub), Romanův kamarád a místní magnet na problémy. (Falcon)

(více)

Videa (19)

Trailer 1

Recenze (237)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Důchodce, s plnou taškou jídla a funkčním tabletem, vydrží na jednom místě velmi velmi dlouho." Tak poučení jsem dostal, ale kde je ta komedie? Kdepak se nám ta potvůrka schovala? V pneumatice? Nebo ji ukradl Štětka? Nevím, asi ji někde vyklepali cestou, což je pro mě problém. Já jsem se totiž chtěl bavit a k tomu ústřední trio v sestavě Kousavej Mentál, Ožralej Dement a Agresivní Kretén nijak nepřispělo. A po sexu s černou velrybou jsem se už jen vyděšeně snažil najít alespoň jednu sympatickou postavu. Marně. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Chovám Jana Prušinovského ve vřelé lásce. Obdivuju na něm upřímný zájem o společenskou periferii a taky obdiv k jurodivým figurkám. Jenže i když Prušinovský nakoukával Coeny jak mohl, tak moc se to do filmu nepropsalo. Celému tomu spektáklu totiž chybí jakékoliv tajemství, nějaká nedořečenost, něco co nevíme a chceme se dozvědět. Ta polopatičnost je dusivá až smrtonosná. Ostatně ta domácí linka s vyšetřováním je úplně nefunkční, protože už dávno stejně všechno víme. Takže ani ryba ani rak. Navíc ruku na srdce, nesřihnout do filmu archivní záběr té nehody, když je to pro oba protagonisty tak zásadní a dojemná věc, je vyloženě hřích. Obvzlášť když už jste stejně za ty práva zacvakali. Kroutím hlavou a nesouhlasně podtrhuji červenou vlnovkou. ()

Reklama

blackkocour 

všechny recenze uživatele

Ty vole, já jsem asi spoko. Ze začátku jsem dostal mírný strach, a mokré uprdnutí do kalhot, že to bude sonda do českých vidláků, nebo kolotočových světských, k tomu s velkým čelem Kozuba, tak to rovnou mohli zfilmovat reklamu na Fio Banku, ale nakonec z toho vyjel road-movie, nebál bych se říct i takové Bokovky, protože do Francie jsme se dostali taky. Není to nejlepší Pružinovka, ani nejpovedenější víla Kozubka, protože pořád si nedokážu dát dvě a dvě dohromady, jestli to valašsko-slezské dylino opravdu hraje, nebo v tom vystupuje jen jako matador ostravštiny. Ale kurva, furt to dopadlo lépe, o mnoho lépe, než Tři tygři ve filmu. Nesnáším Kryštofa Hádka, protože to svý buranství představuje až moc činoherecky, a není v tom cítit ten smrad autenticity, a Robin Ferrero si popletl casting na Spolu, protože svým povahovým rysem duševního mentálně zaostalého debila zahrál na pováženou, a ta francouzská malá mořská víla, korektní na dnešní dobu byla příšerná. Bože, celkem chápu ten komediální motiv - Strach a hnus v Opavě. Kozubka válela, ale jsem rád že se filmařům podařilo obsadit cameo pro Kateřinu Bradáčovou, nebo Tondy Blaníka. Už jsem jen ze zvyku čekal, jestli Žížalu pošle do prdele, a půjde kakat. Jsem spokojenej, svůj účel to splňilo, a druhou Thelmu a Louisu jsem ani nečekal. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Štěpána Kozuba a vlastně i dalších z Tygrů začalo být po covidu poněkud moc. Navíc jejich výkony oscilují mezi podařeným humorem, celkem solidním herectvím, ale i trapností. Ono je to asi dáno hlavně tím, že jejich specializací je improvizace. Ta docela funguje v jednotlivých skečích, ale hůře už jako celovečerák ze skečů slepený. Myslím si, že o tom své ví sám slovutný Rowan Atkinson alias Mr. Bean. Kdo s tímhle problém nikdy neměl jsou Monthy Pythons, ale to je už jiná liga. Měl jsem tedy trochu obavy co z tohohle bude. Poslední jejich celovečerák  Tři Tygři ve filmu: JACKPOT byl u mně za odpad. Ale mám rád roadmovie, slyšel jsem, že v tom T. Dyková hraje hodně solidní fetku a i účast Blaníka Marka Daniela a hlavně Kryštofa Hádka dávala záruky koukatelnosti. Nebudu dlouho napínat, je to dobré. Zasmějete se u toho. Kozub tu moc netlačí na pilu a přesto že opět hraje wxota je to vtipné. Syková, to je na nějakou cenu. jednak maskérů a potom i pro ni. :-). jako... tohle bylo fakt na úrovni! Kryštof Hádek si drží (a snad i bohudík) role dost podivnejch týpků, pořád mám ještě spadlou bradu z filmu Kobry a Užovky a tady opět zahrál naprosto luxusně borce z autobazáče. U Ferra mohu konstatovat, že když chce, tak hrát umí. A jelikož moc nových českých komedií není u kterých bych se za poslední dobu zasmál, tak budu velkorysý a dávám za 4 pneumatiky Dunlop. * * * * ()

PavelVanekArt odpad!

všechny recenze uživatele

Klasickej Českej odpad. Scénář byl plný klišé a předvídatelných zápletek, které postrádaly jakoukoli originalitu nebo hloubku. Postavy byly k ničemu a jejich vývoj byl nulovej. Herecký ,,výkony" byly průměrné a často působily strojeně a neautenticky. Hlavně ve scénách, kde byl neschopný komparz a Kozub. Navíc se na to dívalo divně, vizuál byl hroznej. Zvuk byl taky na hovno, často neseděl k tomu, co se dělo na obrazovce. Kdybych se díval 2 hodiny na tlející hovno, udělám líp. Odpad ()

Galerie (202)

Zajímavosti (12)

  • Poté, co policista Holeček (Marek Daniel) domluví jako cyklista v JZD předání kol, následuje záběr na dodávku pana Nováčka (Miroslav Donutil) jedoucí po dálnici, která má ale pravé zadní kolo hliníkové. V dalším záběru, v kempu, již má opět rezervní černé plechové kolo. (marcel5)
  • Premiérové uvedení na televizní stanici ČT1 sledovalo na 602 tisíc diváků starších 15 let. (rublik05)
  • Policista Holeček (Marek Daniel) má ve scéně na služebně v čase 01:04:23 čepici hodně šikmo na hlavě. V další scéně ji má už šikmo jen trochu. (Marek.Handl)

Reklama

Reklama