Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nesmělý zpěvák (Justin Guarini) z Texasu se na skvělé párty na pláži na první pohled bláznivě zamiluje do rozkošné studentky z Pensylvánie (Kelly Clarkson). Než se však jejich začínající láska dostane ke slovu, čeká ji ještě řada nedorozumění a nečekaných zmatků! (oficiální text distributora)

Recenze (47)

curunir 

všechny recenze uživatele

Pri hodnotení tohoto filmu ma napadá, aký je vlastne veľký rozdiel medzi 1* a odpad. Pravdepodobný význam celého tohoto je asi v tom, aby sa oddelili tie filmy pri ktorých aj kopa hnoja vyzerá kultúrnejšie (odpad!) od tých čo tiež nie sú filmami, ale aspoň nesmrdia (1*). Tomuto filmu sa v podstate nič iné ako odpad dať nedá, ja však len predsa len trošku prilepším, veď predsa len v hodnoteniach dosiahol astronomických 13%!!! ()

Lemralina odpad!

všechny recenze uživatele

Tato mistrně natočená podívaná potěší nejednoho náročného diváka především hloubkou svých myšlenek, podařeným scénářem a neotřepanými romantickými scénami. Milovníci zapadajících sluncí budou nadšeni atmosférou západů slunce nad smogem zahaleným Miami, pro dámy je tam spoustu do půl těla svlečených pánů a pro pány spoustu spoře oděných dam. Atmosféru dokonale dokresluje podařená muzika, jejíž texty jsou vskutku originální. Režisérovi se povedlo vyhnout snad všem možným klišé, které v žánru romantických komedií tak často vídáme. Nenapadá mě nic, co filmu vytknout- královsky jsem se bavila. Snad jen to, že co se hodnocení na csfd týče, je film značně nedoceněn. Těch 11% si fakt nezaslouží- i 5% by bylo moc... :-D ()

Reklama

numan odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto odporná americká mládežnická s*ačka se zpěvy ve stylu módního árenblít. V zájmu zachování duševního zdraví nedokoukal. Pokud patříte mezi lidi, který maj zvýšenou citlivost na stupidní filmy, rozhodně si nepouštějte ani minutu - je to tak neuvěřitelně blbý, že to pravděpodobně může i zabíjet. ()

lesumir odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle a spoustu podobnych davali kazdou sobotu na prime dopoledne. To byl muj, takze jsme zapl televizi a s ocekavanim hledel na to, co prijde. Jednou prislo tohle, nechci ani moc vyslovovat pojem "film", tohle ma k nemu docela daleko. KDyz pominu sileny zpev hlavniho hrdiny a velke herecke nedostatky Kelly Clarkson, co vznikne? Porad nic lepsiho! 0/10 ()

Dexter666 odpad!

všechny recenze uživatele

Naozaj hlúpy "film". Vyumelkovaná hlúposť v podaní popových hviezdičiek, ktorá rozpráva akýsi trápny príbeh, ktorý nie je ani vtipný a je doslova antioriginálny. Hudobné prestupy sú trápne. Čudujem sa, prečo sa musia teen-pop idoly prezentovať takýmto spôsobom pred svojim publikom. Toto sa môže páčiť asi iba nejakým štrnástkam, ktoré sa budú rovnako chcieť stať tancujúcimi speváčkami obletovanými tancujúcmi brain-dead zlatými chlapcami...Grr...Keby sa peniaze na takúto zbytočnú produkciu radšej venovala na dobročinné účely... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (6)

  • Film se od své premiéry v kinech začal prodávat na DVD, na která byl i původně určen, po pouhých 29 dnech, což ve své době představovalo rekordně krátkou dobu. (Avalon820)
  • Produkční společnost nepovolila projekce pro kritiky. (Avalon820)
  • Sountrack k filmu nebyl nikdy vydán, jelikož produkce nechtěla, aby se hudba z tohoto filmu stala debutovým albem hlavní pěvecké dvojice. (Avalon820)

Reklama

Reklama